Miért nem működik a mobilnetem?
T-mobilenál előfizettem mobilnetre. (domino)
Régebben is volt rá példa h előfizettem, de most pár hónapig nem volt, mivel nem volt rá szükségem.
Lényeg a lényeg hogy kártya feltöltés stb stb. ügye abból vonják le. És egyszerűen nincs netem. T-mobilba azt mondta a hölgy h aktiválva van minden oké stb. le is vonta a pénzt ügye. próbáltam "újra" indítani a telefont adatforgalmat le tiltottam aztán vissza de egyszerűen nincs netem. Mi lehet a gond? Eddig érdekes módon nem voltak ilyen gond! Régen volt ilyen oda vissza nyilacska és egy 3g felirat (ügye az jelzi az internetkapcsolatot) de nincs ott..! Valaki tudja mi lehet a gond?
Mire érted a megfelelőket?
De amúgy szerintem igen, mert azokhoz nem nyúltam.
Nézd meg hogy jó APN van e beállítva.
Próbálj egy gyári visszaállítást. Nincs véletlen rootolva az a telefon?
próbáltam már. visszaállítottam gyárira semmi.. ugyan olyan..
Nem tudok róla! De lehetséges!
Köszönöm szépen!
megoldódott! T-mobile-nál volt a gond! De ők váltig azt állították hogy aktív az "internet" be mentem egy másikba és mondtam mi a helyzet! és közölték velem hogy Ez nincs is aktiválva.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!