Szerintetek ez mennyire megbízható? Hogy-hogy ilyen olcsó? Valakinek van esetleg tapasztalata? Nokia Lumia 520.
Nagyon köszönöm a villámgyors válaszokat! :)
Utolsó, esetleg mesélsz kicsit az Emagrol?
Az 520.nak ennyi az ára.
A RAM ha nem játékra kell, telejsen jó, elég.
Egy ideje nyúzom már és semmi gond vele. Frissítettem WP 8.1-re és kaptam hozzá plusszokat ezáltal.
Mellesleg kétmagos Snapdragon dohog benne és fél giga memória, valamint 8 giga tárhely van benne és bővíthető. 5 megás kamera hátul, de nincs vaku, viszont elég jó, 720p videókat csinál, persze csak világosban. Külön videoproci, előre telepített, teljes értékű office csomag, térkép software és GPS. Az áruházból, vagy a Nokiától egy rakás cuccot tudsz letölteni hozzá ingyen. Sajnos az equalizert nem támogatja, azt ne is keress benne. Frissítés után rádiót is kapsz.
A mai világban nem egy erőmű, de nekem nem is arra kell, hogy a legújabb 3D-s játékokat toljam rajta. Arra ott az asztali gép. :)
Mellesleg a WP telókat nem kell fikázni lépten nyomon. Ezek ugyanis inkább olyan PDA-k, amiben telefon is van.
Az 520-as a Lumiák Trabantja. Ha igazán komolyat akarsz, akkor gyűjtögessél és szerezz egy 1520-ast. No attól a fikázók is seggre esnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!