Mennyi az élettartama egy érintőkijelzős telefonnak?
Most akarok majd telefont venni, eddig irtóztam az érintőképernyőstől, de már kezdek megbarátkozni vele.
Ez a képernyő mennyit bir ki?
Pl. ha leejtem, akkor meghal az egész?
nem nehezebb kezelni, mint a sima telefont?
Az iphone meg a többi divat telefonok.
Jól néz ki, praktikus, lehet villogni vele az emberek előtt.
Ha tartós telefonra van szükséged, akkor vegyél valami mást...
Nekem 4 éve egy Sony Ericsson K610i-m van. Nem nagyon kell más, telefonálásra, sms küldésre használom.
Nem kell , hogy 10 évig jo legyen, kb 2 évig mondjuk.
Meg ebben a kérdésben az a lényeg, hogy mennyit bir az a kijelző..
Nekem nokiám van, ami minőséginek számít.
teljesen megfelelő, semmi gond az sms-írással.
Hát nem tudom, azért leejteni nem kéne, de nem hal bele, bár én még nem ejtettem le.
2 év teljes körű nokia garim van rá, ami annyit tesz, hogy 2 éven belül bármi baja van, ingyen javítják vagy kapok egy teljesen újat.
1-2 hét alatt hozzászoksz, nekem nagyon bejön:)
Csak ilyen elvi kérdés.
Honnan veszitek ezt a hülyeséget, hogy majd égő lesz az érintőképernyő?
Olyan nehéz belegondolni, bármiféle marketinges tudás nélkül, hogy ez teljesen hülyeség?
(Sajnos) már az érintőképernyő hódit, és még 2020-ig biztos, hogy elég drasztikus változások lesznek érintőképernyő terén, és a gombos telefonok/bármi más kezdd kimenni a divatból.
Ez olyan, mintha régen amikor még új volt a mobiltelefon az összes vezetékes telefonos azt mondta volna, hogy gyorsan ki fog menni a divatból, de ha már így gondolsz rá te is felfogod miket beszélsz.
Szerintem ezt nem lehet pontosan megmondani jelenleg.
Mióta vannak forgalomban, terjedtek el igazán az érintőképernyők? 2-3 éve. A meddig bírja kérdést érdemben szerintem ugyanennyi idő letelte után már többé kevésbé meg lehet mondani. Addigra kiderülnek, hogy melyek azok a darabok, amiket hosszú évekig lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!