Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyi az élettartama egy...

Mennyi az élettartama egy érintőkijelzős telefonnak?

Figyelt kérdés

Most akarok majd telefont venni, eddig irtóztam az érintőképernyőstől, de már kezdek megbarátkozni vele.

Ez a képernyő mennyit bir ki?

Pl. ha leejtem, akkor meghal az egész?

nem nehezebb kezelni, mint a sima telefont?

2010. jan. 21. 16:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
de mindenképpen iPhonet vegyél ám, azzal hogy jól bánsz 5-10 évig is ellehetsz, igazi minőségi darab:)
2010. jan. 21. 16:29
 2/12 anonim ***** válasza:
hogy meddig jó? garancia, plusz 2 hét, kb...
2010. jan. 21. 16:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Egy éve van érintőképernyős telefonom, én nem szeretem Sony Ericsson.Ha az sms-ezésnél el akarod kerülni a dührohamot akkor jól gondold meg. Elég csak egy pici rossz mozdulat egyből másik betűt, számot ír ki mint amit te akarsz. Ha van sok türelmed rajta. Azon gondolkodom,lecserélem gombosra.
2010. jan. 21. 16:37
 4/12 anonim válasza:

Az iphone meg a többi divat telefonok.

Jól néz ki, praktikus, lehet villogni vele az emberek előtt.

Ha tartós telefonra van szükséged, akkor vegyél valami mást...

Nekem 4 éve egy Sony Ericsson K610i-m van. Nem nagyon kell más, telefonálásra, sms küldésre használom.

2010. jan. 21. 16:42
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem kell , hogy 10 évig jo legyen, kb 2 évig mondjuk.

Meg ebben a kérdésben az a lényeg, hogy mennyit bir az a kijelző..

2010. jan. 21. 16:46
 6/12 anonim ***** válasza:
SZtem egy-két évet kibír, de nem is kell neki többet, mert ez ilyen felvágós kategória, annyival később úgy is égő lesz, mert van szebb és jobb és vagányabb stb.
2010. jan. 21. 17:03
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem nokiám van, ami minőséginek számít.

teljesen megfelelő, semmi gond az sms-írással.

Hát nem tudom, azért leejteni nem kéne, de nem hal bele, bár én még nem ejtettem le.

2 év teljes körű nokia garim van rá, ami annyit tesz, hogy 2 éven belül bármi baja van, ingyen javítják vagy kapok egy teljesen újat.

1-2 hét alatt hozzászoksz, nekem nagyon bejön:)

2010. jan. 21. 17:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Bír annyit mint egy sima telefon,nagyon sokat kísérleteztek vele a tervezők:"nem csak nekünk van eszünkbe hogy ne mennyen tönkre egy év alatt"!Ja és nem nehezebb ugyanúgy meg kell szokni mint egy új telefont!olyat vegyél ami tetszik neked és az meg van benne ami kell. remélem segítettem! :D
2010. jan. 21. 17:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Csak ilyen elvi kérdés.

Honnan veszitek ezt a hülyeséget, hogy majd égő lesz az érintőképernyő?

Olyan nehéz belegondolni, bármiféle marketinges tudás nélkül, hogy ez teljesen hülyeség?

(Sajnos) már az érintőképernyő hódit, és még 2020-ig biztos, hogy elég drasztikus változások lesznek érintőképernyő terén, és a gombos telefonok/bármi más kezdd kimenni a divatból.

Ez olyan, mintha régen amikor még új volt a mobiltelefon az összes vezetékes telefonos azt mondta volna, hogy gyorsan ki fog menni a divatból, de ha már így gondolsz rá te is felfogod miket beszélsz.

2010. jan. 21. 20:59
 10/12 Hintalow ***** válasza:
100%

Szerintem ezt nem lehet pontosan megmondani jelenleg.

Mióta vannak forgalomban, terjedtek el igazán az érintőképernyők? 2-3 éve. A meddig bírja kérdést érdemben szerintem ugyanennyi idő letelte után már többé kevésbé meg lehet mondani. Addigra kiderülnek, hogy melyek azok a darabok, amiket hosszú évekig lehet használni.

2010. jan. 22. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!