Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb telefon a Nokia...

Melyik a jobb telefon a Nokia 5800 vagy a samsung i900 omnia?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 16:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
figyelj, ha rá hallgatsz iPhonet veszel, azért nem hallottál sok jót róla, mert a sok hülye akinek NINCS baromságokat terjeszt róla, próbáld ki, az egy érzés, azt nomni teljesen más az nem rezisztív fos hanem kapacitív, menyj be egy tmobba és próbáld ki
2010. jan. 28. 17:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Omniám van. Ahogy a gyárból kijön vagy megveszed a boltban, hát, hagy kívánni valót maga után. De mivel ez windows-os PDA, és nem egy okostelefon, rengeteg dolgot lehet kezdeni vele.

Nagyon nagy a hazai fejlesztői háttér (pda fan club, i900.eoldal.hu) plusz a külföldiek, ha tudsz egy kicsit angolul. Regisztráltam, olvasgattam, lecseréltem a gyári ROM-ot egy egyedire - ezt egy Symbian-os okostelefonnal sose tehetnéd meg. Gyárilag win. 6.1 volt rajta, elég fapad kinézetre, az értinése kicsit nehézkes volt, az akku 1 napot bírt. Most a 6.5-ös van rajta (kb. mintha xp-t cserélnél win7-re), érzékeny, könnyen kezelhető a kijelzője és 3 napot bír egy töltéssel, ami figyelemre méltó egy pda-t tekintve (nagy kijelző, 600mgz-es processzor). Igo-tól kezdve az egérmozizásik mindenre használom. Fél éve vettem. Megérte.

2010. jan. 31. 20:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Szóval jobban megéri omniát venni mint nokia 5800?
2010. febr. 1. 21:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Ha nem akarsz vele "foglalkozni" (telepíteni programokat, romfrissítés), csak menjen, ne vegyél Omniát. Több türelem kell hozzá, olyan, mint az asztali windowsos gép. Bár nem volt Nokiám, én biztos nem cserélném el rá. Sztem megéri, és az ára is eléggé lement. De kinek mire van szüksége.
2010. febr. 3. 18:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Nekem az a lényeg hogy ne kelljen sok dolgot magammal cipelnem egyszerre. Hanem minden legyen egybe.
2010. febr. 5. 20:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor az omniát vidd:)
2010. febr. 7. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!