Milyen okos, érintőképernyős telefonok vannak fehér színben?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2010. jan. 21. 14:02
11/13 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtál! :) Akkor várok még 1 keveset.. :) és nem tudod, kb milyen modelleket dob piacra a samsung? semsokára úgy is itt lesz az a nyilvánós bemutató :D
2010. jan. 21. 15:48
12/13 anonim válasza:
14:33 vagyok.Megkövetlek kedves kérdező.A kérdésed alapján szőkének néztelek.De a kommentjeid alapján töredelmesen bevallom,hogy tévedtem.Homokot szórok a fejemre:):):)
13/13 anonim válasza:
Ezt nem tudom neked megmondani!
Annyit tudok a Bada oprendszerről h sok alkalmazást fog támogatni (legalább is a Samsung ezt szeretné)!
A modellekről semmit nem tudok!
Keresgélj googlen fórumokban vagy rss hírcsatornákon nézz utána ha nagyon érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!