Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC One mini 2 vagy Sony...

HTC One mini 2 vagy Sony Xperia Z3 Compact?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyiket érdemes megvenni és miért?

Melyik miben jobb?

A vízállóság annyira nálam nem számít.

2014. szept. 27. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindenben jobb a sony. A HTC csak hangzásban jobb abban viszont egyértelműen. + A z3 compact egy csúcskategóriás telefon, a mini 2 pedig csak egy középkategóriás mini
2014. szept. 27. 22:02
 2/7 A kérdező kommentje:

És amúgy ár/érték arányban melyik a jobb hogyha a

HTC One mini 2-őt 105.000 Ft-ért tudom megvenni vagy ha a Sony Xperia Z3 Compactot 150.000 Ft-ért?

Megéri a Sony 50.000 Ft pluszt?

2014. szept. 27. 22:41
 3/7 b95 ***** válasza:

HTC:

- Valószínűleg tovább fogsz frissítést kapni, + a frissítések sem fogják elbarmolni a mobilt.

- lényegesen olcsóbb

- Jobb hangzás

Sony:

- Jobb kamera

Én inkább a HTC-t venném, már csak az 50k difi miatt is.

2014. szept. 30. 21:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Bocsi hogy mindig kérdezgetek de a sony hardverilag erösebb mint a htc

de pl Qualcomm Snapdragon 801 és 400 között a 4k videó lejátszásán kívül mi a különbség? Lényegesen gyorsabb a 801 vagy annyira nem ? Föleg játéknál, vagy a 1 GB RAM különbség menyire számít?

2014. okt. 1. 16:55
 5/7 b95 ***** válasza:
A 801 elméleti teljesítménye nagyobb, illetve elméletben a 2 GB ram is jobb, de a gyakorlatban az előbbi max. annyiban jön ki, hogy néhány játék grafikája szebb lesz, a RAM esetében pedig kiad egy frissítést a Sony, és lassabb lesz, mint a HTC 1 GB-tal.
2014. okt. 1. 20:46
 6/7 A kérdező kommentje:

De amúgy hogy-hogy frissítésnél lassabb lesz a sony?

És neked sonyd volt vagy ismerosodnek volt?

Amugy ha a HTC-n minden fut normalisan akkor inkabb azt veszem meg.

2014. okt. 1. 23:47
 7/7 b95 ***** válasza:

Nekem nem volt Sony-m, de az ismerősömnek igen, és nála is ez volt, hogy az új főverzió állatira belassította, ki is próbáltam és eléggé látványos volt a lassulás.

Emellett kb. minden második Sony felhasználó panaszkodik, hogy belassítja a mobilját az OS frissítés.

Egyszerűen a régi modellek nem élveznek akkora prioritást szoftverfejlesztés szempontjából, mint az újabb modellek.ű

A HTC képességei bőven elegendőek a mindennapok során. :)

2014. okt. 2. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!