HTC One mini 2 vagy Sony Xperia Z3 Compact?
Szerintetek melyiket érdemes megvenni és miért?
Melyik miben jobb?
A vízállóság annyira nálam nem számít.
És amúgy ár/érték arányban melyik a jobb hogyha a
HTC One mini 2-őt 105.000 Ft-ért tudom megvenni vagy ha a Sony Xperia Z3 Compactot 150.000 Ft-ért?
Megéri a Sony 50.000 Ft pluszt?
HTC:
- Valószínűleg tovább fogsz frissítést kapni, + a frissítések sem fogják elbarmolni a mobilt.
- lényegesen olcsóbb
- Jobb hangzás
Sony:
- Jobb kamera
Én inkább a HTC-t venném, már csak az 50k difi miatt is.
Bocsi hogy mindig kérdezgetek de a sony hardverilag erösebb mint a htc
de pl Qualcomm Snapdragon 801 és 400 között a 4k videó lejátszásán kívül mi a különbség? Lényegesen gyorsabb a 801 vagy annyira nem ? Föleg játéknál, vagy a 1 GB RAM különbség menyire számít?
De amúgy hogy-hogy frissítésnél lassabb lesz a sony?
És neked sonyd volt vagy ismerosodnek volt?
Amugy ha a HTC-n minden fut normalisan akkor inkabb azt veszem meg.
Nekem nem volt Sony-m, de az ismerősömnek igen, és nála is ez volt, hogy az új főverzió állatira belassította, ki is próbáltam és eléggé látványos volt a lassulás.
Emellett kb. minden második Sony felhasználó panaszkodik, hogy belassítja a mobilját az OS frissítés.
Egyszerűen a régi modellek nem élveznek akkora prioritást szoftverfejlesztés szempontjából, mint az újabb modellek.ű
A HTC képességei bőven elegendőek a mindennapok során. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!