Megéri új Nokia Lumia 520 telefont venni 30. 000 forintért? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 15:06
1/10 anonim válasza:
Az, hogy ennyiért nem éri meg.
4/10 anonim válasza:
attól függ mire akarod használni, telefonálni jó lesz, de sok alkalmazás hiányzik róla, vagy fizetős, vagy szarul van megírva, ezzel számolj mielőtt wp-t veszel
6/10 anonim válasza:
Aki nem ismeri a windows phone-t az ne írjon róla véleményt. én meg vagyok vele elégedve. 30 ezerért vettem én is még akkor amikor megjelent. azóta semmi bajom nem volt vele, megéri, én imádom, és nem hiányzik róla sok alkalmazás. szerintem nagyon megéri.
7/10 anonim válasza:
előző vagyok
nem akadozik, gyors és imádom
8/10 anonim válasza:
30k-ért nem éri meg. Az árukeresőn találsz olyan üzletet is ahol 20k-ért árulják, ami már meg is éri.
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Ennyiért már vannak jobbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!