Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson z310i használatá...

Sony Ericsson z310i használatához kérnék segítséget?

Figyelt kérdés

Sajnos a kijelzője teljesen tönkrement, viszont a telefon működik. Sok képe van még rajta, amit szeretnék lementeni róla. Úgy szoktuk, hogy infrán átküldjük egy másik telefonra, mert nincs kábelünk hozzá.

Le tudná nekem írni valaki, hogy így "vakon", melyik gombokat benyomva tudom elindítani az összes kép másolását?

Fura kérés, de nem szeretném, ha elvesznének a képek, hiszen a telefon rendesen működik amúgy.

Előre is köszi.:)

2010. jan. 21. 09:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Itt egy telefonszimulátor: [link] Én is úgy jártam 1x mint te:)
2010. jan. 21. 10:47
 2/2 anonim ***** válasza:
..és így nem kell vakon nyomkodnod,ugyanazokat nyomd le a tieden,mint a szimulátoron így biztosan sikerül...nekem is ment:)
2010. jan. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!