Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri még iPhone 4s-t venni?

Fifa1950 kérdése:

Megéri még iPhone 4s-t venni?

Figyelt kérdés
Mindig is iPhone-om volt , 2g, 3gs a 2014-es év elején adtam el a 3gs-t és Lumia 820-ra váltottam és egy rövid ideig volt S3-am is . Mindkettő jó volt , de én nagyon megszerettem az apple termékeit , valamiért azok nőttek hozzám így most visszaszeretnék térni . Az 5s még mindig nagyon drága és az apple telefonokhoz híven az is fog maradni hiába jött ki a 6 . Szóval bemelegítés képpen 4s-t szeretnék vásárolni . A tudása stb. nekem megfelelő , főleg ,hogy ios 8 is van rá . Használtan van jó pár szép teló , jó árban de nem bízok igazán benne , hogy minden tökéletesen fog működni rajtuk illetve a két régebbi telómat is azért adtam végül el mert a koruk miatt az akksijuk már nem bírta a strapát . Boltban olcsóbban kártyagfüggetlenül hol lehetne venni teljesen új 4s-t legalább 16GB-osat ? Vagy tudtok esetleg valami jó bizniszt haszáltan ?

2014. szept. 25. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
4s-t én már nem vennék... már nagyon nem éri meg szerintem, másrészt, ios 8 most nem jó , javítani fogják vagy mi nem tudom pontosan....ink várnék kicsit aztán 5s-t amint lemegy az ára kicsit
2014. szept. 25. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
4s en hiaba van ios 8 , ha azzal nagyon lassu , es gyorsan merul . mar csak 8gb os van . ha 16kell akkor hasznaltan kell venned . de inkabb nezz 5 vagy 5c-t . de inkabb nezegess lg vagy samsungot . ottvan az lg g2 . jobb mint a galaxy s4 .
2014. szept. 25. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Sokkal lassabb iOS 8-cal, minden appnak kb 1 másodperccel több kell az elinduláshoz. Ezért nem is éri meg frissíteni. A 4S már sajnos elavult, 5-öt vegyél szerintem, arra még jövőre is lesz támogatás.
2014. szept. 26. 10:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben , köszi a válaszokat , én is úgy döntöttem , hogy inkább várok még és 5s lesz !
2014. szept. 26. 13:08
 5/6 Nem Tomka válasza:

Igen, persze

Attól még, hogy régi, nem feltétlenül rossz

Retina display, iOS 8 komp., stb.

2014. nov. 1. 13:58
 6/6 Nem Tomka válasza:
bár már csak 8gb van, de az is elég
2014. nov. 1. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!