Samsung galaxy s4 mini vagy Sony xperia m2? Melyiket lenne érdemesebb megvenni? Ne az árakat nézzük!
Minimális árkülönbséggel tudnám megvenni, csak a telefonok "tudása", használhatósága alapján nézzük őket.
Ne az árakat nézzük!
Nekem Samsung Galaxy S4 mini volt a férjemnek Xperia. Nem érzetem igazán különbséget közöttük, a Samsungnak jobb volt a fogása és én ahhoz voltam hozzászokva, de kb. ugyanazt tudta mind a két telefon.
A Samsungnak van egy olyanja, hogy a belső SD kártyát akarja mindenre használni és ezért hamar betelik a memória, hiába van egy hatalmas külső is benne.
Nagyjából mindegy, melyiket választod.
9mm akárhol samsungal kapcsolatos kérdés van te oda mindig irsz. hogy samsung jobb.
Te annyira elfogult samsungfan vagy hogyha választanod kéne hogy SGS5- 150.000-ért
vagy Sony XZ3- ingyen
Te a samut választanád.
Másik lehetőség meg az hogy te egy fizetett samsung reklámozóó vagy XD
Szüleimnek Samsung telefonjai vannak, öcsémnek Sony Xperia E1 (nekem meg Xperia Tablet Z), szóval nagyjából tisztában vagyok velük :)
A kamera érdekelt leginkább (mennyire mosódik el a felvétel, mert a mostani telefonomon szinte csak homályos képeket tudok csinálni), illetve az üzemidő (napi pár óra nyomkodás mellett mennyire merül le kibírja-e hazáig :) ).
Meg a Sonynál kicsit riasztó a 4.8-as kijelző (most 4.3-asom van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!