Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-Mobile előizetés és telefon...

T-Mobile előizetés és telefon vásárlásának átírása megoldható?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult az ügy. Szeretnék előfizetésre kamatmentes részlettel egy telefont vásárolni, melynek 0Ft a kezdőrészlete, de hitelelbírálás során elég sok pénzt kellene otthagynom, amelyet persze a számláimon havonta jóváírnak. Rokonom kihozná nekem az előfizut és a telefont a saját nevére, ugyanis neki van meglévő Aranykártyás előfizuja, ezért nem kérnek plusz pénzt. Nekem eddig csak Dominós kártyám volt Tmobile-tól.

Itt lenne két kérdésem:

1. Számlázási helyet megadhatja az én címemre? (Illetve ePack-el hogy történne a fizetés, ha az ő nevén van?)

2. Mennyi idő után lehetne átírni az én nevemre a készüléket és az előfizut? (Igen, tudom fizetni, van rá fedezet, de amit elkérnek hitelelbírálás során, az egyszerre nekem sok, ezért is kérném részletre a készüléket.)

2014. szept. 22. 23:24
 1/8 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem, ha ilyen kérdésekkel fordulnék a Tmobile-hoz, valószínűleg megkérnének hogy távozzak, ezért is írtam ide. :)

21/F

2014. szept. 22. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
hm... hát kezdjük ott, átlehet írni a nevedre természetesen 6 ezer ha jól tudom , de arra visszatérve t-mobilnál , te milyen hitelelbírálásról beszélt? amiért sok pénzt kéne ott hagynod? ezt nem is értem, 2-szer vettem már ott részletre telefont, az égatta világon semmi féle díjat nem kell arra fizetni, tehát nem is értelek ezt most te honnan szedted vagy miez, kérlek ezt magyarázd meg
2014. szept. 22. 23:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Tavasszal bevezettek valami törvényt, hogyha nincs meglévő előfizetésed a szolgáltatónál (minimum 6hónap, vagy aranykártya), akkor telefont részletre kizárólag akkor vehetsz, ha befizetsz vásárláskor xy HUF-ot. (pl. galaxy s5 esetén 140,000Ft, S4 esetén 90,000Ft)

Ezt a hónapzárásnál jóváírják, így addig nem kell fizetned a számlát, míg ez a kereted nem fogy el, így felhasználhatod természetesen.

Ez így van a Telenornál is, Vodafone-nál nem tudom mi a helyzet.

Valószínűleg azért volt erre a törvényre szükség, mert egyes emberek kihozták 0Ft kezdőrészletre a telefonokat, majd eladogatták.. (Gondolom én)

Mikor vásároltál utoljára részletre készüléket?

2014. szept. 22. 23:42
 4/8 anonim ***** válasza:
utoljára tavaly vettem, de ismerősöm most vett 1 hónapja, és semmit sem fizett ha jól tudom , amit te mondasz, nem lehet ,hogy az , amit csomagfüggően kell fizetni? Én nem tudom ki tájékoztatott erről téged vagy mi... van olyan előfizetési csomag igen ahol kell fizetni annyi, de azért mert olyan csomagot választasz , és ott a telefon árát fizeted( egy részét) a többit meg részletbe , de van olyan csomag is ( vagy is előfizetés) ahol pl csak 5 ezret kell , és a többit részletbe , de az is a telefon árába számít bele
2014. szept. 23. 01:38
 5/8 anonim ***** válasza:

sőőt, másik ismerősöm is vett nem rég, most jutott eszembe, semmi féle olyat nem kellett fizetni amit mondasz, csak 5 ezer kezdőrészletet , de most megnéztem csak neked az s5-öt -> Különböző havidíjas díjcsomagok közül választhatsz 2190 Ft/hó-tól , és

Teljes ár: 189360 Ft

Kezdőrészlet: 0 Ft

Törlesztések:

24 X 7890 Ft

tehát még kezdőrészletet se kell fizetni

[link]

2014. szept. 23. 01:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Jól tudja a kérdező, azt hogy mennyi forgalmi előleget kell befizetni, a webshop is csak akkor mutatja, mikor már a fizetés résznél tartasz.
2014. szept. 23. 07:22
 7/8 anonim ***** válasza:
na megkérdeztem haveromat, most mikor vette t-mobilnál részletre, annyi volt , hogy 3 hónap részletet kellett kifizetnie
2014. szept. 23. 11:53
 8/8 anonim válasza:
Ha a telefont más nevére veszed akkor azt csak akkor tudod átíratni ha lejár a hűség idő. Én is így vagyok. Én is más nevére vettem a telefont és csak akkor tudom átíratni ha lejár a 2 éves hűség idő.Az elektronikus számlát pedig csak akkor kérd ha minden hónapban tudod utalni mert utánna csak úgy lehet vissza váltani papír formájú számlára hogy ha tulajdonos megy be egy T-Mobil boltba és személyesen ő igényli. Most nézem hogy ez egy talyi kérdés, de hátha tudtam segíteni valakinek.
2015. szept. 18. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!