T-Mobile előizetés és telefon vásárlásának átírása megoldható?
Kicsit bonyolult az ügy. Szeretnék előfizetésre kamatmentes részlettel egy telefont vásárolni, melynek 0Ft a kezdőrészlete, de hitelelbírálás során elég sok pénzt kellene otthagynom, amelyet persze a számláimon havonta jóváírnak. Rokonom kihozná nekem az előfizut és a telefont a saját nevére, ugyanis neki van meglévő Aranykártyás előfizuja, ezért nem kérnek plusz pénzt. Nekem eddig csak Dominós kártyám volt Tmobile-tól.
Itt lenne két kérdésem:
1. Számlázási helyet megadhatja az én címemre? (Illetve ePack-el hogy történne a fizetés, ha az ő nevén van?)
2. Mennyi idő után lehetne átírni az én nevemre a készüléket és az előfizut? (Igen, tudom fizetni, van rá fedezet, de amit elkérnek hitelelbírálás során, az egyszerre nekem sok, ezért is kérném részletre a készüléket.)
Hozzáteszem, ha ilyen kérdésekkel fordulnék a Tmobile-hoz, valószínűleg megkérnének hogy távozzak, ezért is írtam ide. :)
21/F
Tavasszal bevezettek valami törvényt, hogyha nincs meglévő előfizetésed a szolgáltatónál (minimum 6hónap, vagy aranykártya), akkor telefont részletre kizárólag akkor vehetsz, ha befizetsz vásárláskor xy HUF-ot. (pl. galaxy s5 esetén 140,000Ft, S4 esetén 90,000Ft)
Ezt a hónapzárásnál jóváírják, így addig nem kell fizetned a számlát, míg ez a kereted nem fogy el, így felhasználhatod természetesen.
Ez így van a Telenornál is, Vodafone-nál nem tudom mi a helyzet.
Valószínűleg azért volt erre a törvényre szükség, mert egyes emberek kihozták 0Ft kezdőrészletre a telefonokat, majd eladogatták.. (Gondolom én)
Mikor vásároltál utoljára részletre készüléket?
sőőt, másik ismerősöm is vett nem rég, most jutott eszembe, semmi féle olyat nem kellett fizetni amit mondasz, csak 5 ezer kezdőrészletet , de most megnéztem csak neked az s5-öt -> Különböző havidíjas díjcsomagok közül választhatsz 2190 Ft/hó-tól , és
Teljes ár: 189360 Ft
Kezdőrészlet: 0 Ft
Törlesztések:
24 X 7890 Ft
tehát még kezdőrészletet se kell fizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!