Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Problémák új SIM kártyával?

Problémák új SIM kártyával?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:

Vettem egy használt telefont, és akartam bele venni új SIM kártyát, mert az előző duo-t ellopták. Szóval bementem, azt mondták jó a telefonomba a telenoros kártya, (huawei) szóval vettem egy kártyát, fel is töltettem 3000 ft al, meg kértem klikk szolgáltatást. Már eltelt egy jó másfél óra, és nem tudom használni. Azt írja ki, csak segély hívás, ha más telefonról hívom magam, akkor meg "a hívott szám az előfizető kérésére nem kapcsolható" mond be. Nos én ezt nem állítottam be, nem kértem, és olvastam hogy egyenleg lemerülés esetében mondja ezt be. De elvileg alapból van rajta 600 ft, és még vettem is rá 3000-et. Mégis ezt mondja. Be kell aktiválni valahogy, valahol? Valaki segítsen, gőzöm sincs ezekhez a kütyükhöz :(

2014. szept. 22. 18:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!