Sebák Attila kérdése:
Milyen okostelefont vegyek?
Figyelt kérdés
Elég sok telefonon gondolkodtam , Htc one m8 , Lg nexus , Nokia lumia 930 , Samsung s5 ,Sony xperia z3
Mindenképpen részletre szeretnék venni új telefont és hosszútávra
Következőkre szeretném használni :
- erős igénybevétel
- fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés)
Zenét szeretnék 80%-ban lejátszani vele . Érdemes hozzá jó fejhallgatót venni ? A telefonok forrása tud olyan jó lenni mint egy számítógépeké zenehallgatásra egy jó fejhallgatóval + erősítővel ? Már mondták nekem a DAC/AMP-t ase tudom mik ezek ! Hordozhatók és androidos telefonokhoz valók ? Jó lenne minél több információ !
2014. szept. 22. 17:53
3/3 anonim válasza:
Zene kell, akkor mindenképpen HTC One M8. Már az én G2-m is egy Sennheiser fülessel kenterbe veri a számítógép zenei minőségét. (Igaz Powerampot használok, és a füles drágább volt, mint a 2.1-es szett.) A HTC zenei téren meg a G2-re is köröket ver (szerintem), szóval szerintem az lenne neked a megfelelő választás. A film nézés is a sztereó hangszórókkal meg biztos egy élmény lehet, de ha nem vagy biztos benne, próbáld ki valahol élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!