Az iPhone 6 csak szerintem nagyon ronda?
Nekem sem tetszik, de ettől függetlenül megvettem a 6 Plust tegnap, és gyorsan szereztem is hozzá egy szép bőrtokot, ami eltakarja a csúnya hátulját :D
Egy fehér 4S-ről váltottam, ami szerintem a világon a legszebb telefon.
Nem nagy szam a telefon , hardverje kb. ugyanaz mint az 5s-nek, szerintem elege elbasztak, es ezert a telefonért kernek 1000eurot ? meg egy szaros FullHD-s kijelzőt sem tudtak beleteni , biztos nem vennem meg.
Kinézetre nekem pl. tetszik .
Mert nagyon észreveszed azt a full hd-t...
A 4 bejelentésekor ment a hiszti, hogy miért szögletes, most meg azért megy, mert nem akarják elhagyni a szögletest. Én nem veszek újat, maradok az 5s-nél, nem jön be a nagy méret.
A méreten kívül szerintem rendben van, csak szokatlan.
Egyébként azoknak, akik szerint ez egy kudarc: minden előrendelési rekordot megdöntöttek az új iPhoneok... egy hétvége alatt 10 millió előrendelésük volt. Körülbelül napi félmillió darabot gyártanak, de így is készlethiány van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!