Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ajánlanátok okostelefont?

Ajánlanátok okostelefont?

Figyelt kérdés
Nem akarom extrákra használni igazából, de szép képeket szeretnék vele csinálni és bírja jól az aksija. Max olyan 80-90 ezret szánnék rá, de nem baj, ha alacsonyabb árfekvésű.
2014. szept. 22. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Pl: SONY XPERIA M2
2014. szept. 22. 14:28
 2/5 Wadmalac ***** válasza:

A Samsung Zoom nagyon jó képeket produkál, de ormótlanul vastag, a telefonként való használata nagyon kényelmetlen. Az Iphone-ok fotói nagyon szépek, de ott az árral van a baj.

Én speciel Sony-mániákus vagyok, de el kell ismerni, rosszabb fényviszonyok közt, esti képeknél nagyon gyengélkednek az Xperiák fotói.

Jó fotókhoz vannak egész jó WP-s Nokiák, árban is korrektek, de aki megszokta, szereti az androidot, annak egy Windows Phone nem lehet alternatíva.

2014. szept. 22. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
samsung : galaxy s4 zoom , galaxy k zoom , Galaxy S3 LTE
2014. szept. 22. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:

En például atszoktam 2,5ev android utan WP-re , nem bántam meg, soha tobbet android.

NOKIA LUMIA 925-ot ajanlom, nekem is ilyen van.

2014. szept. 22. 18:26
 5/5 Wadmalac ***** válasza:

"En például atszoktam 2,5ev android utan WP-re , nem bántam meg, soha tobbet android."

Idézném egy kommentemet másik topikból, ott olcsó, alsó-középkategóriás telót kerestek:

"Ej-ej.....ott az androidot nem ajánlanám. Nagyon gyorsan megutálnád és beszállnál azon hangoskodók köreibe, aki szerint az android egy f@s."

Ha valaki szenved egy ezeréves Skodával pár évet, utána jogosan jelentheti ki, hogy az autó, mint olyan, f@s?

:)

2014. szept. 23. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!