Ajánlanátok okostelefont?
A Samsung Zoom nagyon jó képeket produkál, de ormótlanul vastag, a telefonként való használata nagyon kényelmetlen. Az Iphone-ok fotói nagyon szépek, de ott az árral van a baj.
Én speciel Sony-mániákus vagyok, de el kell ismerni, rosszabb fényviszonyok közt, esti képeknél nagyon gyengélkednek az Xperiák fotói.
Jó fotókhoz vannak egész jó WP-s Nokiák, árban is korrektek, de aki megszokta, szereti az androidot, annak egy Windows Phone nem lehet alternatíva.
En például atszoktam 2,5ev android utan WP-re , nem bántam meg, soha tobbet android.
NOKIA LUMIA 925-ot ajanlom, nekem is ilyen van.
"En például atszoktam 2,5ev android utan WP-re , nem bántam meg, soha tobbet android."
Idézném egy kommentemet másik topikból, ott olcsó, alsó-középkategóriás telót kerestek:
"Ej-ej.....ott az androidot nem ajánlanám. Nagyon gyorsan megutálnád és beszállnál azon hangoskodók köreibe, aki szerint az android egy f@s."
Ha valaki szenved egy ezeréves Skodával pár évet, utána jogosan jelentheti ki, hogy az autó, mint olyan, f@s?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!