Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam 2 telefon...

San Minna kérdése:

Melyiket válasszam 2 telefon közül?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, hogy melyiket szeretném...Samsung Galaxy 5s vagy iPhone 5s? Attól félek, hogy az iPhone-t leejteném hamar. Még sosem volt iPhone-om és rettegek, h hogy csalódni fogok... A Samsung Galaxy 5s-től meg azért, hogy kényelmetlenül nagy lesz... (nem valami nagy a kezem)

Ha tudtok, kérlek segítsetek! Előre is köszönöm.

2014. szept. 21. 16:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hűű, te hol kerested a kedvességed? És nem kerestem semennyi pénzt, de rokonom megígérte, hogy, ha jól tanulok akkor kapok új telefont.És szerintem 5-ös átlag nem valami szar év végén :)
2014. szept. 21. 17:34
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Sz.rnak nem sz. r csak egy általánosba nem valami kiemelkedő teljesítmény.:D Azt már minden h. lye elvégzi.
2014. szept. 21. 17:42
 13/22 A kérdező kommentje:
Aham...írsz valami tanácsot/tippet vagy még "kötekedsz"? :S
2014. szept. 21. 17:46
 14/22 anonim ***** válasza:
49%
5ös általánosban? gratulálok.. én fősulin vagyok 5ös és mégse tolnak alám telefont. Általánosban az ötös tanulás nélkül megvan.
2014. szept. 21. 18:34
 15/22 A kérdező kommentje:
A kedvességet tolnák alád :) Szerintem pont annyi közöd van ehhez, mint például nekem a szüleidhez. Én a telefonról kérdeztem. És kérlek, ha annyira tré az életed, ne az enyémmel foglalkozz :)
2014. szept. 21. 19:02
 16/22 anonim ***** válasza:
Az irigyekkel nem kell foglalkozni.
2014. szept. 21. 23:28
 17/22 anonim ***** válasza:

a kérdésedre válaszolva:

az iphone a nyerő..ha félsz, hogy leejted, akkor vegyél rá esztétikus szilikon védőt..természetesen jó a másik teló is, de azt mondtad, hogy nagynak találod...

ha mégis úgy véled, hogy elfér a tenyerecskédben, akkor samsung. a helyzet az, hogy én most váltottam 5,2"-osra 4"-osról, baromi nagy élmény..persze nem iphone..a nagyobb, de még kézbentartható képernyőnek nincs párja..persze prémium kategóriában..

az iphone jelenleg igen divatos, rendkívül keresett termék, ez is mellette szól...de ez nem véletlen.

2014. szept. 22. 09:49
 18/22 anonim ***** válasza:
szerintem Samsung. Vízálló, porálló, jobb kamera, pulzusmérő..stb.
2014. szept. 22. 15:22
 19/22 A kérdező kommentje:
Szerintem maradok a Samsungnál, nagyon köszönöm a segítségeteket :)
2014. szept. 22. 18:11
 20/22 anonim ***** válasza:

iPhonet kérj, jobb mint az s5.

S5 egy két hónap után elkezd majd akadozni meg leáll 1-2 app meg ilyenek, iPhonera meg minden alkalmazás optimalizálva van meg az oprendszer is.

Tehát ha egy gyors és jó telefont szeretnél ami az is marad akkor az iPhonet válaszd.

2014. szept. 22. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!