Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az LG KP...

Mi a véleményetek az LG KP 500-ról?

Figyelt kérdés

[link]

Most akarok új telefont venni, az egyik ismerősömnek ilyen van és neki bejött...

Nektek milyen telefonotok van? Érintőképernyőset szeretnék, olyat ami viszonylag olcsó. Mit ajánlanátok?

2010. jan. 20. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
karácsonykor vettük meg!de mi nem ájultunk el tőle,többet vártunk,a fényképezője is 3,2 megap. de nagyon sz@r képet csinál.a video lejátszója pedig mpeg4-es ezt a formátumot pedig le sem játsza!hát a véleményem tehát:1 fos!amit ajánlani tudok samsung-ok vele 1 kategória!bánom hogy nem olyat vettünk!
2010. jan. 20. 15:11
 2/10 A kérdező kommentje:

Hú, de gyors voltál :)

És Samsungból milyen típust ajánlanál?

2010. jan. 20. 15:13
 3/10 A kérdező kommentje:

Más vélemények az LG KP 500-ról? Nagyon tetszik ez a telefon, de kicsit bizonytalan vagyok...

Eddig az összes eddigi telefonomat "megörököltem", és most először veszek magamnak. Szeretnék jól választani :)

2010. jan. 20. 15:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenem van és jó képeket csinál(ha kérsz,töltök fel képet)zenelejátszóba alaposan odaveri a samsungot,ID3 tagek,nagy albumkép,értékelés,stb.anyaghasználat elmegy,zsebedben nem fog kioldódni a képernyőzár.Nagyon jó telefon,nekem bejött.
2010. jan. 20. 15:25
 5/10 anonim válasza:
Nekem Kp502 esem van és szerintem egész jó. Bár mondjuk lehetne kicsit jobb az érintőképe mert kicsit erősen kell benyomni a többihez képest de azon kívül jó.
2010. jan. 20. 15:27
 6/10 anonim ***** válasza:
az első írója v.ok TELEFONGURU ott megtalálod a kp500 paramétereit,hozzászólásait,szinek,stb. én is így vettem ajándékba!
2010. jan. 20. 15:38
 7/10 anonim ***** válasza:
ja és ott össze tudod hasonlítani más telefonokkal!
2010. jan. 20. 15:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem is LG KP 500-asom van. Összegezve nem olyan rossz, ha azt mondom, h NOKIA párti vok. A kamerája tényleg nem ami a legjobb ha azt mondjuk, h 3,0 MEGA!!! DE!!!! Hang & Videó : Letöltöttem a megfelelő konvertáló progikat és tökéletesen működik rajta minden!!!! Zenei videó klipek, mozi filmek!!!
2010. jan. 20. 17:13
 9/10 A kérdező kommentje:

Meggyőztetek !!!

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek!

Amint lesz rá időm elmegyek megvenni : )

Utolsó válaszoló, milyen programokat töltöttél le hozzá?

2010. jan. 20. 20:20
 10/10 A kérdező kommentje:

Am megnéztem a Telefonguru honlapján, de nem tántorított el...

És második válaszoló köszi, hogy felajánlottad a képfeltöltést! de elhiszem, ha azt mondod :)

2010. jan. 20. 20:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!