Az igaz, hogy a Samsung kezelőfelülete, a TouchWiz nagyon lassúvá teszi a telefonokat?
Figyelt kérdés
Rengeteg helyen azt olvasom, hogy a Samsung mobiloknak az a legnagyobb hátrányuk, hogy a TouchWiz felület fut rajtuk. Ez mennyire igaz? Mert én egy Samsung Galaxy Core LTE-t akarok venni, mert nagyon megtetszett a telefon, de így elbizonytalanodtam, mivel azon is a TouchWiz felülete dolgozik. A válaszokat előre is köszönöm!2014. szept. 20. 20:12
11/20 A kérdező kommentje:
és neked milyen samsungod volt?
2014. szept. 22. 20:04
12/20 anonim válasza:
Volt s2 fagyott, volt s4em az is fagyott. Most egy motorola moto x-et nyúzok, ezerszer jobb mint ezek az ótvar hulladékok. Csak pár darab telefon van ami gyorsabb nála, mégpedig nexus 5(de gyenge az akkuja), xiaomi mi3(kicsit gagyinak tartom az uit), oneplus one(kicsit nagy), oppo find 7a(detto nagy) esetleg nexus 4(bár már nem mai csirke)
13/20 anonim válasza:
Volt Galaxy Ace, S2, S3, S4. Meg volt még régen Monte Slider is, de az egy másik kategória
14/20 anonim válasza:
Nem rég még azt írtad hogy g2 mini-d van!!!!!!
Szánalmas vagy!!!!
15/20 anonim válasza:
Úgy látom kedves 36-os hogy azonfelül hogy elvakult Sony fan vagy a szövegértés sem megy.A kérdés az VOLT hogy milyen Samsungod VOLT?Erre a válasz hogy VOLT Galaxy Ace,S2,S3,S4.Nem tudom hányas voltál nyelvtanból de szerintem a VOLT szó múlt időre utal.Egy szóval nem mondta hogy MOST van neki olyan.Na ki is a szánalmas?;)
16/20 anonim válasza:
Köszönöm, előző. Ezt amúgy nem először játssza el. De nem baj, majd kinő belőle.
17/20 anonim válasza:
Azért írtam, mert nem hinném hogy az S4-et lecserélte volna G2 Mini-re. És nagyon jól megértettem.
18/20 anonim válasza:
Ja hogy ez :-D Kérdezz, nem harapok. Egyrészt megszorultam anyagilag, másrészt kisebb kellett. És ha már váltani kellett, kipróbáltam egy másik márkát.
19/20 anonim válasza:
Nos amit mondasz hulyeseg a samsung az egyik legjobb telefon en meg hianyolomvis mert lark telefonom van ezelott volt samsung galaxy young de egy fagyas se s jo volt most fokent touchwiz es kezdőképernyőt keresek a telomra (meg azert a samsung vilagmarka)
20/20 Mándity Gábor válasza:
2016-17-es samsungok már nagyságrendekkel jobbak mint a régebbiek. A galaxy a3 (2017) simán otthagy szoftveresen egy s3-at peldaul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!