Egy iphone mitől jobb a többi okos telefontól?
jobbnak semmiben nem jobb.
Az alkalmazásai közül majd' az összesnek megvannak az alternativái más gyártók termékeinél is.
Hardverrel ugyanaz a helyzet.
Van aki szereti, van aki nem, én elég praktikus ember vagyok, így pl nem adnék ki sok százezret egy olyan telefonért, aminek a képességeihez nagyban hasonlót (sőt, akár jobbat) egyharmad áron megkapok.
Nekem egy almás logó nem ér ennyi pénzt :)
Szóval, konkrétan válaszolva a kérdésedre: Nem jobb.
Maga a telefon szerintem sem jobb, mint a többi.
Ugyanis itt nem maga a telefon a jó, hanem az, ahogy a (egyfajta, egy gyártótól származó) telefonhoz az op.rendszer jól van optimalizálva.
Off: szeretem az ilyen kérdéseket, mert aki nem a harapott almásokkal ért egyet, óvodás módra lepontozzák őket...
Abban, hogy az Apple készíti a telefont (iPhone), és rátesz egy operációs rendszert, amit szintén ők készítenek (iOS).
Tehát tökéletes összhangban van a kettő, nagyon jól optimalizált. Az Android rengeteg gyártó telefonjára van "optimalizálva" (már ha lehet ilyet mondani az Androidról).
Emiatt egy iPhone 2-3 év után is elég gyors, mert a frissített operációs rendszerek sokkal jobban működnek rajta. A legdrágább Androidosok is elkezdenek akadni-laggolni maximum 1 év után. (Hiába van bennük 4 magos CPU, meg 3 giga RAM, ha nincs rendesen optimalizálva.)
Az iPhone használata során érzed, hogy egy prémium termék van a kezedben (az anyaghasználat, a minőség miatt is)... mindenki aki 10 percnél tovább használt iPhone-t beláthatja, hogy nincs egy szinten az Androidosokkal.
# 14:
"mindenki aki 10 percnél tovább használt iPhone-t beláthatja, hogy nincs egy szinten az Androidosokkal."
Ezzel nem értek egyet! Nekem volt "szerencsém" összehasonlítani egy iphone-t több androidos telóval.
Nem értek egyet például azzal sem, hogy elkezdenek akadni egy év után. Nekem már harmadik éves a telóm és abszolút nem akadt meg soha. Szóval ez már itt bukik ez a megállapítás a saját tapasztalataimat nézve.
Másik dolog amivel nem értek egyet, hogy sokkal prémiumabb lenne mint bármelyik más gyártó felsőkategóriás készülékei.
abban jobb amit már feljebb is írtak, mindent optimalizálnak rá, és addig nem adnak rá ki egy alkalmazást amíg az meg nem felel a követelményeknek.
Szóval nem akadozik, fagy le mint androidos társai egy idő után.
# 18: Akkor leírom neked is:
3 éves a telóm, Androidos és abszolút nem lassult be/nem akadt/nem fagyott le soha!
Szóval ezért is nem kell általánosítani.
Persze aki telepakolja mindenféle marhasággal, az meg is érdemli hogy lassuljon/akadjon.
Az iphone ezért is nem lassul/akad, mert zárt rendszerű és nincs annyi app rá mint androidos társaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!