Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Letöltsem az iOS 8-at?

Letöltsem az iOS 8-at?

Figyelt kérdés
Van egy iPhone 4S-em, és elérhető rajta az iOS 8. Attól félek ,hogy belassul, és mivel még új dolog,tele lehet bugokkal. Szerintetek?

2014. szept. 20. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
töltsd
2014. szept. 20. 16:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ne töltsd le, mert:

-tele lehet bugokkal (új iPhone-ok miatt mindenképp ki kellett adniuk, idővel ezeket kijavítják)

-lassabb lesz tőle (iPad 3-amon is érezhetően lassabb, mint 7.1 volt).

2014. szept. 20. 16:16
 3/6 anonim válasza:
Neee toltsd le!! Nagyon megbantam...kepet se lejet feltolteni....:/
2014. szept. 21. 08:54
 4/6 WyLToR ***** válasza:
Egyik másik alkalmazás elég szarul van optimalizálva. Nekem fent van pad-en, phone-on és tökéletes. Ez a hívás felvétel másik készülékről meg eszméletlenül hasznos számomra. Sokszor csak lehajítom a telefonom az ágyra aztán meg elfelejtem hol van a pad meg mindig elől van és ha hívnak és fontos padról fel tudom venni. Én ajánlom.
2014. szept. 21. 15:25
 5/6 freddy.krueger válasza:

Aki még nem követte el azt a hibát,hogy frissített nyolcra , az hanyagolja ezt a frissitést továbbra is . Eddig azért szerettem az iphone -t mert stabil volt . Na ennek vége :

-Bármikor gondol egyet és ujra indul .

-Az alkalmazások sorra dobálnak ki .

-Ha kapok egy értesítést nem tudom eltüntetni hogy elhuzom felfelé , mert egyszerűen nem jo .

-hívás …. Na ezt hagyjuk

Steve Jobs ha ezt látná (isten nyugosztalja)

elsírná magát. Utalom a telefonom pedig 4 éve almás vagyok … De egy jobb androidos valami most lehet korrektebb…

Ezt elbasztad Apple …

2014. szept. 21. 20:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is azért szeretem az Applet mert stabil. Nem csinál szerintem többet mint egy Androidos teló, de amit csinál,azt jól csinálja, és megbízhatóan, nem úgy mint egy Samsung, beállítottam az enyémen egyszer az ébrsztőt, 2 órával később keltett, és csak mellékletesen, más csengőhanggal mint ahogy beállítottam. Suliból elkéstem,a tanár meg nem hitte el ,hogy van ilyen. Az iOS 7.1.2-vel semmi bajom, csak azét gondoltam hogy megérné frissíteni, mert hát újjabb szóval több idejük volt rajta dolgozni,szóval jobb, de hát ezek szerint nem. Akkor maradok az iOS 7-nél továbbra is.
2014. szept. 24. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!