Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Alpha vagy...

Samsung Galaxy Alpha vagy Sony Xperia Z3 Compact?

Figyelt kérdés

2014. szept. 20. 15:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10%
Gratulálok, ha valaki nincs veletek egy véleményen akkor azt egyből le kell pontozni g.y.ö.k.e.r.e.k.
2014. szept. 21. 00:24
 12/19 anonim ***** válasza:
27%
9mm és én nem szoktunk bunkók lenni de mindegy.
2014. szept. 21. 01:12
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Alpha!

azért mert a Z3 compact kamerája 3 perc használat után leáll (túlmelegszik)

2014. okt. 8. 20:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Az Alpháé pedig akármeddig bírja.
2014. okt. 8. 22:31
 15/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy vagytok vele, a Z3compactot sokan dicsérik, és hardveresen tényleg erős gép, de nekem elég volt tegnap ránéznem és kézbe fognom, és elment tőle a kedvem. Képekről nagyon tetszett, de élőben, megtapogatva gagyinak tűnt, csalódtam. De ez csak a személyes véleményem.
2014. okt. 31. 10:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Amit leírtál az minden Sony-ra igaz.
2014. okt. 31. 10:46
 17/19 anonim ***** válasza:
30%
Előző válaszoló szerintem még egy Sonyt sem láttál élőbe uh. ne mondj hülyeségeket. A Samsung, na az tényleg egy gagyi műanyag az egész. Sz*r a belseje, külseje.
2014. okt. 31. 10:54
 18/19 anonim válasza:

Fölösleges kijelenteni tényszerűen valamit, ami minden embernél egyéni ízlés kérdése.

Nekem sony xperia solam van, szerintem egy rakat sz@r, de anyaghasználatban nem olyan rossz (persze ez nem csúcs gép). Amióta ezt használom, eldöntöttem, hogy sony-t soha többet, de azért sejtem, hogy a csúcskészülékek nem lehetnek rosszak, ezért gondolkodtam el.

A Z3compact egyáltalán nem hozta az anyaghasználatban a prémium minőségnél elvárt szinteket. Oké, hogy amit néztem, azt húszezren megfogdosták és kb fehér volt a zsírtól, de gondolom senki sem cérnakesztyűben fogja használni. És én egy ilyen drága és jó géptől elvárnám, hogy anyagában és kinézetében is nyújtson valami extrát. Ha ránéznék, de nem tudnám, mi van benne, akkor azt gondolnám, hogy valami középmezőnybe tartozó olcsóbb mobil. De ettől függetlenül sokaknak nagyon tetszik. Amit kiemeltem, hogy képeken még nekem is nagyon tetszett :D. Csak aztán kézbefogtam.

2014. okt. 31. 13:45
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Tökéletesen igaz amit leírtál. Én egy SP-nek nézném.
2014. okt. 31. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!