Samsung Galaxy Alpha vagy Sony Xperia Z3 Compact?
Alpha!
azért mert a Z3 compact kamerája 3 perc használat után leáll (túlmelegszik)
Fölösleges kijelenteni tényszerűen valamit, ami minden embernél egyéni ízlés kérdése.
Nekem sony xperia solam van, szerintem egy rakat sz@r, de anyaghasználatban nem olyan rossz (persze ez nem csúcs gép). Amióta ezt használom, eldöntöttem, hogy sony-t soha többet, de azért sejtem, hogy a csúcskészülékek nem lehetnek rosszak, ezért gondolkodtam el.
A Z3compact egyáltalán nem hozta az anyaghasználatban a prémium minőségnél elvárt szinteket. Oké, hogy amit néztem, azt húszezren megfogdosták és kb fehér volt a zsírtól, de gondolom senki sem cérnakesztyűben fogja használni. És én egy ilyen drága és jó géptől elvárnám, hogy anyagában és kinézetében is nyújtson valami extrát. Ha ránéznék, de nem tudnám, mi van benne, akkor azt gondolnám, hogy valami középmezőnybe tartozó olcsóbb mobil. De ettől függetlenül sokaknak nagyon tetszik. Amit kiemeltem, hogy képeken még nekem is nagyon tetszett :D. Csak aztán kézbefogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!