Windows Phone-ra miért nincs Instagram?
Figyelt kérdés
Nokia Lumia 610-em van és szeretnék Instagramot, de nem lehet rá?!
Kezdem nem csípni ezt a telefont ...
2014. szept. 19. 23:49
1/5 anonim válasza:
De van. Csak a Lumia 610-ben kevés a ram és még a régi WP rendszert használja. Emiatt sok minden nem kompatibilis vele.
2/5 anonim válasza:
Hát... a 610-et én sem csípném, talán ideje lenne egy újabb (WP8.1-es) Lumiát venned. Majd meglátod, ég és föld a különbség.
Amúgy, nekem úgy rémlik, hogy van alternatíva WP7-re is [link] és úgy látom a hozzászólások közt, hogy bár lassú (gondolom a 256 MB RAM miatt...) de működik
3/5 anonim válasza:
így van, wp7-re még a béta sincs, csak az ilyen alternatív alkalmazások. én is azt javaslom, hogyha teheted, legalább egy lumia 520-at vegyél, az is villám lesz a 610-hez képest :)
4/5 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm :)
#2 nem enged regisztrálni
2014. szept. 20. 10:14
5/5 anonim válasza:
WP8-ra, vagy 8.1re már van. Érdemes olyan telefont venni:) Sajnos a 7es windows már nem frissül, nem is tehető azokra a telefonokra WP8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!