Lipusz Eszter kérdése:
Iphone 5s vagy LG G2?
Figyelt kérdés
Szia.
Szerinted az iphone 5s vagy az LG G2 a jobb választás?
2014. szept. 19. 22:11
1/15 anonim válasza:
Szia! A nevedből ítélve lány vagy (hacsak nincsenek komoly bajok veled), ezért én az iPhone-t javasolnám. Még 3-4 évig jönnek majd rá frissítések, illetve sokkal "egyszerűbb" használni, mint egy androidos telefont. Sajnos nem foglak ennél jobban meggyőzni, mert nem hiszem hogy olyan sokat mond neked a GPU mozikszó (ez csak egy példa), vagy az optimalizáció(Ez konkrétan azt jelenti, hogy iPhone-ra rendesen vannak megírva az appok, minden gyönyörűen ki van dolgozva). Remélem tudtam segíteni!
2/15 anonim válasza:
Nekem is segítettél, már tudom hogy vannak intelligens ember módjára kommunikáló iPhone-pártiak is. :-) Amúgy a G2-t ajánlom mert lehet rá mindenféle kezelőfelületet tenni, nagyobb a kijelzője és jobb a kamerája, ami egy lánynak gondolom elég fontos.
3/15 anonim válasza:
Iphone, és bármi más lenne ott a vessző túloldalán akkor is ezt mondanám. Nem azért mert elvakult vagyok. Van aminek tisztább a képe, van amiben ez jobb vagy az. De ha egy picit is érdekel szinte bármit megtalálsz iphonehoz neten videóban, leírásban hogy mit hogy lehet benne cserélni meghibásodás esetén, ebayen fillérekért kapsz hozzá alkatrészeket. Egy home gomb 2-300 ft + 1500-ért komplett készeletet kapsz a szereléshez. Szervízben a home gomb kitakarítása, nem cserélje, csak kiszedése visszarakása egy 5000-s. Hangszóró 2-3 ezer ft, elő/hátlap 3ezer, ha törne, de masszív és nagyon oda kell vágni, hogy törjön. Mondjon bárki olyan más márkát amiről ez elmondható. Ha valamelyiknek garancián belül baja van, 3 hét szervíz, mert te magad nem kapsz bele semmit, szétkapni meg pláne nem fogod.
5/15 A kérdező kommentje:
Huh 2/2 az állás:S még valaki?
2014. szept. 20. 09:11
6/15 anonim válasza:
Ha nem villogni kell hanem használni akkor LG G2.
7/15 anonim válasza:
Egyik telefon sem bővíthető, úgyhogy legalább 32 gigás modellt javaslok(bár úgy tudom az LG esetében ennyi a legkisebb). Mindkettőnek gyönyörű kamerája van, és higgyétek el, ennek semmi köze nincs a felbontáshoz! Nem értem mi a probléma azzal, hogyha használni akarod akkor nem iPhone, én iPod Touch-ot és Androidos telót is használok. Eléggé nyúzom mindkettőt, de azért picit jobban tetszik az iPod. Egyikkel som tudsz melléfogni, szerintem a képernyőméreten fog múlni a döntés.
10/15 anonim válasza:
Ha még nem vetted meg akkor én is az iphonera szavazok.
Ugyanazon érvekkel jönnék mint az első válaszoló, minden alkalmazás rendesen optimalizálva van rá ezért semmi nem fog rajta akadozni vagy befagyni.Androidon ezt sajnos nem tudják mefgcsinálni a túl sok féle telefon miatt.
Ha egy jól használható gyors telefont szeretnél amit akár évekig is használhatsz akkor szerintem az iPhonet vedd, annak is nagyon jó a kamerája szerintem G2nek nem jobb.
+1 iPhonehoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!