Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S4 nem töltődik...

Samsung Galaxy S4 nem töltődik a töltőről, csak a PC USB portjáról. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy S4-es telefonom (GT-I9505) pár napja nem hajlandó töltődni töltőről, csak a laptop USB portjáról.

Több különböző mikró-USB-s töltővel próbáltam, mindegyikkel ugyanez a helyzet:

- bekapcsolt telefon esetében egyszerűen nem indul el a töltési folyamat,

- kikapcsolt telefon esetében miután bedugom a töltőt, elkezd másodpercenként egyet-egyet rezegni, a végtelenségig - pontosabban: amíg ki nem húzom a töltőt.

A PC (laptop) USB portjára csatlakoztatva viszont azonnal beindult a töltési folyamat, ahogy kell.

Tehát még egyszer: NEM a töltő a hibás, és NEM az USB kábel a hibás.

Kérdéseim:

Valaki tapasztalt már ilyet?

Mi okozhatja ezt?

Tudtok-e javasolni valamilyen megoldást? (Lehetőleg a telefon USB moduljának a cseréje nélkül - azt utolsó lehetőségnek tartogatnám.)

A válaszokat előre is köszönöm.

(A konstruktív válaszokért megy a zöld, a destruktív válaszokért a piros.)

2014. szept. 19. 21:45
1 2
 11/13 vera-nick válasza:
ugyanez a bajom, xcovere 2-vel!
2016. máj. 23. 23:59
 12/13 vera-nick válasza:
Nekem a pihentetéses módszer bejött. Xcover 2-vel ugye, tegnap délután lemerült telefonálás közben, utána pedig amiket már ti is írtatok, úgy csinált ez is. Rezzent, elkezdett töletni 2másodperc és kezdte előről. Ma délelőtt megpróbáltam, akkor már elfogadta a hálózati töltőt...addig pihent egész éjjel. Azóta is veszi folyamatosan a töltést, bármikor leveszem vagy rakom fel rá. Egy biztos, többé ha rajtam múlik, nem merítem le teljesen.
2016. máj. 24. 23:40
 13/13 Markkomarom ***** válasza:
Tudom régi,de hátha valaki még rákeres: Nekem is ez volt tegnap,ma sem lett jobb. Számítógép usb portjáról töltött,de sima hálózati töltőről,se powerbankról nem. Kitisztítottam tűvel a töltőcsatlakozót,ahonnal szöszök jöttek ki,amik a zsebből rakódhatnak bele. A biztonság kedvéért az érintkezőket is kicsit megpiszkáltam a tűvel,hátha kis oxidréteg van rajtuk. És láss csodát,működik.
2018. júl. 22. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!