Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek egy az egyben...

Szerintetek egy az egyben elcserélnék? Több info lent

Figyelt kérdés
van nekem egy <LG kp502-es> mobiltelefonom 2 hónapos fólia rajta tokban hordom.. szoval teljesen új kinézete van mint amikor megvettem max a képernyőn van hajszálkarc. de az sem baj mivel eredeti fólia van rajta.. és én ezt a telefont el szeretném cserélni egy <Samsung S5230> as mobiltelefonra.. és hogy szerintetek egy az egyben elcserélné-e egy GSM-es srác vagy esetleg egy magán ember!?.. (Debrecen)
2010. jan. 20. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Gsm boltban biztosan nem...pofátlanságuktól függően kéne rádobnod,nekik nem éri meg piaci értéken beszámítani.
2010. jan. 20. 12:48
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem ne add be, a samsung nagyon rossz telefon, barátnőimnek sorra mennek tönkre, az lg kp502 sokkal jobb mint egy samsung, hidd el nekem
2010. jan. 22. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
tényleg higy az utólsó válaszólónak én is elakartam cserélni egy samsungra és el is cseréltem a LG KP 502-et és nagyon meg bántam de aztán vettem egy Lg kp 502 újból de nagyon barom voltam !!!! szal ne
2010. jan. 23. 06:51
 4/4 anonim válasza:
Már elnézést kérek de én a T-Mbile-ban akartam minden áron lg-t venni mire folyton azt mondogatták, hogy egy samsung érintőképrnyője sokkal jobb. ezért samsungot vettem:D és naon jól bírja(eredeti fóliával)
2010. jún. 14. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!