Iphone 5C megéri 120000FT-ért?
Figyelt kérdés
Vagy inkább vegyek xperia z1-et 110000FT-ért2014. szept. 18. 17:43
1/10 anonim válasza:
Sokkal inkább Z1-et 110-ért mint azt a f.st 120-ért.
3/10 anonim válasza:
Akkor érné meg, ha 100 ezerrel olcsóbb lenne.
4/10 anonim válasza:
16 vagy 32 gigás akkor jobban megéri
iphonera minden optimalizálva van, sajnos ezt androidra nem tudják megcsinálni a túl sok féle telefon miatt. Z1 pár hónap után elkezd majd akadozni meg ilyenek.
Ha egy jó és gyors telefont szeretnél akkor az iphonet válaszd.
6/10 Waffi BalD válasza:
z1-em van, és nem akad, sőt nem is lassult egyeltalán, kb fél éve van meg
7/10 anonim válasza:
Ha eddig nem akadt akkor ezután se fog.
8/10 anonim válasza:
Meg az arc s sem akad nemhogy a z1 em, nemtudom sztem az ajfososok fejeben akad vmi amit az alma nem tud optimalizalni, hogy egy darab muanyagert egy felig megevett almalogoval 600 eurt kidobjak azert mar no
9/10 anonim válasza:
Rajzoljanak almát a Samsungokra XD
10/10 anonim válasza:
Kifogástalan készülék az iPhone 5c !!!! Azért fikázzák sokan ,mert nem fém ... hát jobb is ,hogy nem az ! Egy nagyon jól összerakott ,masszív ,polikarbonát hátlapú készülékről beszélünk ! Külsőleg és belsőleg is teljesen rendben van . Nekem is 5c van ...100%-san meg vagyok elégedve vele !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!