Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A vonal rossz. Sokszor nem...

A vonal rossz. Sokszor nem hallani az egyik felet. Mi lehet a hiba oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Adott A és B telefon. Az A az enyém.

Ha hívom a B telefont (ez egy adott telefon. a barátnőmé ) akkor ő alig hall engem, a vonal recseg ropog. Többször előfordult hogy a vonal "megszakadt" és amit én mondtam azt ő ugyan hallotta de én őt nem.

A minap mindkét telefon le lett cserélve. Jelenleg az A egy LG g2 a B pedig egy Galaxys5. A telefonokkal semmi probléma azonban ez a hiba még mindig fennt áll. Lehetséges hogy ez sim hiba vagy valami más van a dolog mögött? Nem lehet hogy 2 egymás utáni telefonnak ugyanaz a hibája. Vagy mégis?

Van tippetek esetleg?

Köszi

2014. szept. 18. 09:06
 1/2 A kérdező kommentje:
Az alap telefon két Galaxy s2 volt. Ezek lettek lecserélve.
2014. szept. 18. 09:15
 2/2 anonim válasza:
SIM-et kell cserélnetek. Gondolom Vágva lett mindkettő, mert az S2 még normállal ment.
2014. szept. 18. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!