Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri az iOS8-at 4s 8GB-ra?

Megéri az iOS8-at 4s 8GB-ra?

Figyelt kérdés

Fentiekben taglaltam a telefonom parametereit, csak felek, hogy semmi hely nem marad a telefonomon :S igy is minden zenet letoroltem plusz kepeket leszedtem meg minden alkalmazas 2 kivetelevel, azt meg igy is hianyzik 2tized szazalek..

Csak nem ertem, azt hogy a mostani iOS lekap 2gb-t a mostani negyet magyaran kellene maradnia meg mindig 4GB-nak ha az iOS 8at teszem fel ...

2014. szept. 18. 08:35
 1/5 anonim ***** válasza:

nem

a frissítés csak akkor igényel ennyi helyet ha OTA csinálod (a telefonon indítod el a frissítést) mert kell a letöltésnek 2 giga, a kicsomagolásnak 2 giga meg a műveleteknek fél giga,

a jó megoldás ha itunes-ból frissíted, akkor 2 giga elég

és teljes törlés után csináld, ne ráfrissíts

2014. szept. 18. 10:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen :) akkor magyaran itunesbol es miutan leszedtem mindent ?! :) kezdo almas vagyok szal bocsi ha ertetlenkedek :D
2014. szept. 18. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:

telefont dugd rá itunesra, csinálj egy teljes biztonsági mentést (alkalmazások is)

utána húzd le a telefont, beállítások/általános/visszaállítás: összes beállítás, tartalom törlése

utána itunesra rádug, itunes kiírja hogy frissítés érhető el (vagy megnyomod a frissítés gombot) letölti, felrakod

utána visszaállítás biztonsági mentésből, és kiválasztod a legutolsót

érdemes icloud-ot bekapcsolni és a kontaktokat apróságokat oda is leszinkronizálni előtte

2014. szept. 18. 11:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Jah es akkor megint 2gbvel csokken a helyem? Mert ugye a 8bol 6 hasznalhato.. Akkor erre meg minusz 2? Vagy a meglevo iOS rendszer helyet fogalja ?
2014. szept. 18. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:
A meglevo ios7 helyett fogja a helyet foglalni...nagyjabol ugyanannyit fogsz tudni felhasznalni mint ios7-tel
2014. szept. 19. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!