Mi a tapasztalat HTC Desire X telcsiről? Mi van akkor ha nekem mini simem van, erre meg normált írnak? Kell számcsere?
Nem kell.Mindössze egy keret kell hozzá.Vannak olyan sim-ek ahol a micro és a normál között annyi a különbség hogy normál ként veszed,de ha micro ként akarod használni csak ki kell pattintani egy keretből.Ez a keret kell neked.
A telókról.
Ha kilyelzőt nézzük egyik sem igazán acélos,de a HTC S-LCD-je egy kicsivel jobb.Kér hogy a Sony nem kepta meg a bravia engine képjavítást,de még akkor is elmaradnának egy ips-től
Hardver.
It a sony viszi a prímet.A proci majdnem ugyanaz,bár a htc egy picit jobb,de mind a grafikus gyorsító és a ram jobb.Tehát sony.Vannak akiknek a 768Mb kevés (szerintem az is elég lehet),de a sony 1Gb-je szinte mindenre elég.
Kamera.
Hát ebben egyik sem tör az élre.
Exta beállításokban a sony jobban teljesít csak úgy mint a videó és fényképekben,de nagyon hasznos hogy a htc fel van szerelve F2.0 optikával és BSI szenzorral amik miatt este gyönyörű képeket lehet lőni.
Videó tekintetében sony 1280x720 htc 800x600.
Bár a htc hardveresen elbírná még a hd videókat is és szerintem softveresen van is rá megoldás.
Ezért inkább kamerában a htc-t mondanám jobbnak.
Tapasztalati véleményeket nem akarok írni mert akkor estig itt ülnék.Amit tudni kell,hogy mindtét telefonnak vannak gyermek betegségei(FŐLEG A SONY NAK),de ezek többé kevésbé orvosolhatóak egyedi rom telepítésével,de ez a mobilarena fórumon pontos információk vannak.
Mindent egybe vetve a sony jobbnak tűnik,de papíron általában ez mindig így van a sonyknál.
Papíron a Sony telefonok mindig erősek,de szinte mindig kiderül hogy a valóságban ez nem így van.Itt is ez a hejzet. A HTC használhatóbb mint a Sony!
A jobban optimalizált htc gyári softverből többet ki lehet hozni.(sz rból várat nem lehet építeni,mert sz rvár lessz)
Persze nem ennyire vészes a helyzet,de attól még így van.
Tehát, ha nem csak papíron szeretnék jó (jobb) telefont akkor HTC X?
Sonynál pl az M2 is csak leírva jobb?
Az m2 az más kategória. (akar lenni)
De nekem az hogy csak 800x600-as videófelbontásra képes az nagyon árulkodik valamiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!