A titkosítás sikertelen? SOS!
Figyelt kérdés
Ma észrevettem hogy a telefonom (Alcatel One Touch Idol) magától kikapcsolódott,előtte használva volt.Mikor bekapcsoltam ez az üzenet fogadott: A titkosítás sikertelen. Azt írja vissza kell állítani a gyári beállításokat, egy lehetőség van,egy gomb "Telefon visszaállítás" felirattal,mikor erre rámegyek újraindul és egy második képernyő jön be 'Android system recovery' címmel. Egy hozzáértő kérem segítsen,én egyáltalán nem értek hozzá és már kezdek agyvérzést kapni...Előre is köszönöm2014. szept. 16. 16:43
2/7 anonim válasza:
szia.
sikerült? mit csináltál a telóval?
ugyan ez a problémám, szóról szóra.
4/7 anonim válasza:
Nekem is dettó ugyan ez a bajom.
Mit tudunk/tudtok tenni?
5/7 anonim válasza:
#4. : én beadtam tegnap t-mobile-nak, azt mondták ( meg a papíron az van) 20.-a a kiadási határidő, ami lehet több mert a gyártói szervízbe küldik. nagyon kíváncsi leszek mi a gond, egyáltalán javítják-e.
6/7 anonim válasza:
Na, bocsi hogy csak most tudok írni, de a szervizbe se tudtak mit kezdeni vele csere lett. Ha másnak is ugyan ez a probléma, adja be nyugodtan, kap másikat két hét elteltével.
7/7 MolnárLevente válasza:
Ugyan ez a Problémám valakinek sikerült megoldani ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!