Lg kp500 milyen a véleményetek?
tömegmobil.
nem azért, de lassan minden ötödik szembejövő fiatal kezében ott van, kezd olyanná válni mint 1-2 éve a SE w300i-je.
Szerintem jó telefon.
Volt vele pár bajom de kiderült hogy csak én nem értettem hozzá.
Lehet hogy nem tökéletes de én szeretem :)
nekem is kp500 am van.
Hmm. szerintem ,ha teheted inkább szánj rá több pénzt és vegyél egy másmilyet , aminek lehetőleg jobb az érintőpanelja. Csak tipp.=)
IMÁÁÁÁÁÁDOOOOM!!!!!!!!!! :D
Bár egy kis szoftverhibája van, egyik helyen Bitztonsági mentést ir, a másikon meg Bitonságit. De egyébként nincs vele gondom ;)
Nagyon jó telefon.
Már 4 hónapja megvan és nincs vele semmi bajom.
Csak a menüje zavart hogy piros én nem lehet változtatni de már nem zavar.
IMÁDOM!!
én ma kaptam ilyet:D
még a használati utasítást sem olvastam el, egyből tudtam használni:) nekem tetszik hogy egyszerűen használható:) és fehér színben szuper;) ilyenem van...
nekem tetszik, olcsó is volt, jól néz ki, sok mindent tud, rendesen lehet bővíteni, jó a kamerája, szerintem király :P
Üdvözletem. Én februárban vettem meg a kp500-asomat. Bár ne tettem volna. Vásárlás előtt természetesen többször is kipróbáltam a készüléket, és az árra való tekintettel tisztában voltam azzal, hogy esetlegesen kompromisszumokat kell kössek.
Amik tetszenek/tetszettek benne:
-a nagy kijelző,
-a tiszta zenei hangzás,
-logikus menürendszer,
-egyszerű design,
-képszerkesztésben bizonyos funkciók + a számomra elegendő mobil-fotós képességek.
Amiket utálok:
-ugyancsak a hangszóró (egy van belőle és előfordult, hogy minimum hangerőnél is a fél társaság hallotta, hogy mit mondanak a vonal másik végén),
-túlságosan is lassú rendszer (0 mb egyéni adattal, mem. kártya és sms-ek nélkül is képes néha elviselhetetlen szintre süllyedni),
-bizonyos ésszerűtlenségek (néma üzemmódban hangos akku-merülési jelzés, ellenben néma ébresztés),
-a zenelejátszó régebben sokszor kifagyott, de egy ideje nem -ugyanazon adatokkal-),
-érzékeny képernyő-oldás (zsebben feloldódik, -sok kellemetlenség-),
-egy időben ki-ki kapcsolgatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!