Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg kp500 milyen a véleményetek?

Lg kp500 milyen a véleményetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó teló,nekem is van,de van egy kereső is és az nem csak az enyém,hanem mindinkié!!!
2010. jan. 19. 17:41
 2/11 anonim válasza:

tömegmobil.

nem azért, de lassan minden ötödik szembejövő fiatal kezében ott van, kezd olyanná válni mint 1-2 éve a SE w300i-je.

2010. jan. 20. 01:35
 3/11 anonim válasza:

Szerintem jó telefon.

Volt vele pár bajom de kiderült hogy csak én nem értettem hozzá.

Lehet hogy nem tökéletes de én szeretem :)

2010. febr. 16. 20:50
 4/11 anonim válasza:
nekem is cookie-m van és nekem sincs vele semmi bajom :D amit kell azt tudja
2010. márc. 8. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:

nekem is kp500 am van.

Hmm. szerintem ,ha teheted inkább szánj rá több pénzt és vegyél egy másmilyet , aminek lehetőleg jobb az érintőpanelja. Csak tipp.=)

2010. máj. 25. 16:29
 6/11 anonim ***** válasza:

IMÁÁÁÁÁÁDOOOOM!!!!!!!!!! :D

Bár egy kis szoftverhibája van, egyik helyen Bitztonsági mentést ir, a másikon meg Bitonságit. De egyébként nincs vele gondom ;)

2010. máj. 30. 21:54
 7/11 anonim válasza:

Nagyon jó telefon.

Már 4 hónapja megvan és nincs vele semmi bajom.

Csak a menüje zavart hogy piros én nem lehet változtatni de már nem zavar.

IMÁDOM!!

2010. jún. 14. 19:29
 8/11 anonim válasza:
Nekem is olyan telefonom van és egyáltalán nem bántam meg ilyet vettem nekem nem volt vele eddig semmi gondom az ég világon pedig halottam hogy az érintő képernyős telefonok hamar lemerülnek de szerencsére ez nem.
2010. jún. 16. 16:59
 9/11 anonim válasza:

én ma kaptam ilyet:D

még a használati utasítást sem olvastam el, egyből tudtam használni:) nekem tetszik hogy egyszerűen használható:) és fehér színben szuper;) ilyenem van...

nekem tetszik, olcsó is volt, jól néz ki, sok mindent tud, rendesen lehet bővíteni, jó a kamerája, szerintem király :P

2010. júl. 4. 23:02
 10/11 anonim válasza:

Üdvözletem. Én februárban vettem meg a kp500-asomat. Bár ne tettem volna. Vásárlás előtt természetesen többször is kipróbáltam a készüléket, és az árra való tekintettel tisztában voltam azzal, hogy esetlegesen kompromisszumokat kell kössek.

Amik tetszenek/tetszettek benne:

-a nagy kijelző,

-a tiszta zenei hangzás,

-logikus menürendszer,

-egyszerű design,

-képszerkesztésben bizonyos funkciók + a számomra elegendő mobil-fotós képességek.

Amiket utálok:

-ugyancsak a hangszóró (egy van belőle és előfordult, hogy minimum hangerőnél is a fél társaság hallotta, hogy mit mondanak a vonal másik végén),

-túlságosan is lassú rendszer (0 mb egyéni adattal, mem. kártya és sms-ek nélkül is képes néha elviselhetetlen szintre süllyedni),

-bizonyos ésszerűtlenségek (néma üzemmódban hangos akku-merülési jelzés, ellenben néma ébresztés),

-a zenelejátszó régebben sokszor kifagyott, de egy ideje nem -ugyanazon adatokkal-),

-érzékeny képernyő-oldás (zsebben feloldódik, -sok kellemetlenség-),

-egy időben ki-ki kapcsolgatott.

2010. júl. 16. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!