Emberek, feltünt hogy a Z2-t ajanlo Android Fanboyok es fangirl-ek (az elozo valaszolo szavajarasat hasznalva) mind le vannak pontozva, 20-30 as adataik vannak, mivel csak szidjak az "Apple fanboyokat".
Attol hogy nincs ra penzetek NEM KELL SZIDNI AZ APPLEt.
Nem tudom ki ámokfutott, én a realitás tartalma alapján értékelek egy választ, különválasztva azt az érzelmeimtől. Ha egy szibjektív dolgot kérdez valaki, akkor nincs rossz válasz, leszámítva a "k**va a**ád" jellegűeket. Tudom, hogy ez a válasz is le lesz pontozva, de pont nem érdekel, hiszen ez egy vélemény.
Mellesleg mi volt a kérdés? Annyi volt kiírva, hogy "Iphone 5S vagy Sony Xperia Z2?" Ez vonatkozhat arra is, hogy "Melyik a rosszabb?" vagy "Melyik telefon tovább vízálló?" esetleg még "Melyik telefont ajánlanátok, hogyha nagyon elvakultak vagytok 1 márka irányában?"
Remélem azért a 0%-os hasznosság meg lesz, köszönöm a figyelmet!
13-asnak igaza van...nekem vajon miért van 60%-ban hasznos válaszom, és másnak miért 26%?
biztos mindenki ok nélkül szavazza le a másikat...ami tán nem is vélemény, csak egy bizonyítatlan fröcsögés, mivel életedben nem vennél ájfont, hiszen drága, így gyakorlati tapasztalatod vele nulla. nekem viszont már volt mindenféle rendszerű telefonom, én legalább hitelesen tudok véleményt nyilvánítani, és soha nem írom azt, hogy egy telefon így szar meg úgy szar. pedig a z2 annyit ér, amennyiért adják? dehogy ér annyit :D ha iPhone-ról van szó, az túlárazott, de ha egy hasonló árú más telefon, akkor már az megéri...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!