Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért csinál a telefonom...

Miért csinál a telefonom zöldes képeket?

Figyelt kérdés

Zöldes pontokat rak a képre. Akkor látszik jól a zöldes folt, ha kinagyítjátok a képeket.

Ha eltakartam a kamerát: [link]

Ha simán fényképezek: [link]

Ja, és Sony Ericsson K530i telóm van.

2010. jan. 19. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy ilyen telefontól ne nagyon várj többet.
2010. jan. 19. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez képzaj. Annál erősebb, minél sötétebb helyiségben fotózol. Próbálja a fényérzékenységet automatikusan növelni, és ennek ez az ára.

Egyébként nemhogy ettől a telefontól, hanem egyik telefontól se várj sokkal jobbat.

2010. jan. 19. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem ráteszi a pontokat, hanem olyan minőséget fényképez, hogy az így néz ki. Nincsen semmi baja, ilyen.
2010. jan. 19. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:

2.: Viszonyítás kérdése, csak a hülyék mérik hozzá a telefonjukat egy fényképezőhöz. De pl az én LG Ku990-mmel már nagyon szép képeket lehet készíteni (relatíve)

tehát ehhez képest

2010. jan. 19. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:

telefon NEM fényképezésre való!!!

Egy 20eFt-os fényképező ezerszerte jobb képet csinál mint egy 100ezer forintos teló MEGAPIXELTŐL FÜGGETLENÜL, mert az nem arra való, hiába sok MP ha olyan kicsi a szenzor hogy túlzsúfolt, és a optikai lencse egyenlő a 0-val

2010. jan. 19. 17:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor miért raknak rá kamerákat? Szerintem nem véletlenül.
2010. jan. 19. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Ez tényleg igaz, a telefon fényképezésre nem az igazi, és tényleg ,egy 20.000 ft-os fényképező is jobb képeket csinál, mint egy hiper-szuper 8 MPixeles telefon. (asszem ez a legnagyobb ami elérhető telóban)

Az oka annyi, hogy a telefonban lévő "optika" gyakorlatilag játékszer, ezért is kerül egy igazán jó optika tükörreflexes gépekhez több 100.000 ft-ba. Tudom ez erős viszonyítási alap, de a minősé, OPTIKA MÉRET, és ár arányt akartam mutatni.

Valamint a telefonban lévő szenzor icipici, és minél több pixel-t akarnak rázsúfolni, annál rosszabb lesz a minősége. Ez egyébként minden gépre igaz, talán a tükrös gépeken nem számottevő a romlás, mert ott akkora a szenzor, mint egy fél mobiltelefon. :)

2010. jan. 19. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!