Mennyiért tudnám eladni a sony xperia sola telefonom?
Köszönöm szépen ;) és akkor gondolom ha megvan az ár akkor ezek oldalak vmelyikére tegyem fel az én készülékem...
kb mennyi időre lehet számítani mire elviszik?
első vagyok
ha sok képet (jó minőségűt) teszel fel, és korrektül leírod, milyen a készülék, az árat is "helyesen" lövöd be, szerintem hamar, akár 1 nap, de lehet egy hét elviszik.
Korrekt leírás alatt azt értem, hogy helyesírásilag hibamentes, szépen fogalmazott, tagolt szöveg.
Sok hirdetést látni, ami úgy vam megírva, hogy forog a szeme az embernek mire elolvassa, és nem is tudja, mit olvasott.
Úgy írd meg a szöveget, hogy ha nem a te hirdetésed lenne, megvennéd.
Vagyis úgy írd, hogy ha elolvasod, úgy érezd: "oké, ezt kerestem, jó leírás, érthető, látom milyen a készülék, megveszem".
Köszönöm szépen a válaszodat :)
Igen ebbe jó vagyok, csak ugye az se mind1, hogy milyen fajta a készülék mert ugye nem mind1 h milyen rá a kereset. Köszönöm még1x a válaszaidat:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!