Lyukas Kaiser kérdése:
Legjobb telefon 100 ezer Ft-ig?
Figyelt kérdés
Én egy iPhone 4s-ben gondolkodtam eddig, ti mit gondoltok?2014. szept. 14. 19:19
11/24 anonim válasza:
Hmm gsm gratulálok... Feketén behozott telót tudod ki a jófranc akar megvenni. Ha meg netán valami csoda folytán tönkre menne, gyártói garancia hiányában pisloghatnál. Nem mondom, hogy ezek a boltok csak szart árulnak, de nagy az esélye, hogy mellényúl az ember. Ilyen drága telefon esetében + 30 ezer forint nem sok pénz 2 évnyi gyártói garanciáért. Való igaz, a Te szíved-joga hogy mire költöd el, de egy sufni gsm üzletet én nem pénzelnék.
13/24 anonim válasza:
Pl. A first phone megbízható és ott is 98e ft.
Nekik sok boltjuk van (legtöbb tescoban) és gyártói garival szoktak árulni
14/24 anonim válasza:
Mindegy, én nem győzködök senkit, mindenki azt hisz amit akar. :D
15/24 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudom, melyik lenne a jobb választás, i4s vagy a nexus 5. Mi a véleményetek?
2014. szept. 14. 21:27
16/24 anonim válasza:
Szerintem Nexus 5, ha már ez is szóba került. De ha pénzt adsz ki érte vedd meg az eMag-tól. 109000 Ft, de 2 év gyártói garival, amit 1 gsm üzlet sem biztosít.
17/24 anonim válasza:
Lg-re max 1 év... Csak szolgáltatónál 2
18/24 anonim válasza:
Igaz-igaz azt elírtam. Köszi a korrigálást.
19/24 anonim válasza:
A nex 5 2 hiányossága van. Az egyik a baromi gyenge akku, a másik a hangereje. Egy rendellenességel találkoztam, mégpedig videózás közben furcsa zajt lehet hallani, ami engem eléggé bezavart.
20/24 A kérdező kommentje:
Esetleg egy LG G2 mini?
2014. szept. 14. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!