Miért kevesebb a pontszámom a teljesítmény tesztelő applikációkban (Antutu, Quadrant stb. ) mint az a hivatalos tesztekben szerepel?
nagyon szuper telót vettél, nyugi...nem a te gépeddel van a probléma...
őőő...hogy is írjam...szóval, mi a biztosítéka annak, hogy jó az általad olvasott teszt?
csúcstelód van, egyszerűen tessék örülni neki, kérj egy kávét, és dőlj hátra.
1. válaszolónak: nem azért vettem hogy tesztelgessem, csupán az ördög nem alszik, így mindenképpen szerettem volna megbizonyosodni róla hogy a reklámokban és tesztvideókban szereplő adatok és eredmények a valóságnak megfelelőek és nem csupán marketingfogás.
2. válaszolónak: köszönöm a pozitív visszajelzést, tényleg nagyon örülök a telónak és igen, a videókban szereplő appokkat futtattam én is, azonos verziószámmal stb ennek ellenére nem értem a kevesebb pontszámot. Pl, a Dead Triger 2 a teszteken hibátlan, nálam laggol:S és az ember nem ezt várja egy ilyen árkategóriás készülétől, akármilyen furcsán hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!