Samsung vagy Sony?

Figyelt kérdés
Lehetőleg sok választ várok

2014. szept. 14. 07:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
52%

elsősorban.. világ életemben Sony-m volt sose csalódtam benne viszont sok víz volt körülöttem és mindig sikerült eláztatnom

a sony nagyon páraérzékeny elektronikáját.. Viszont mikor kijött az első vízálló okos telefon a SONY-tól elhatároztam hogy

meg kell szereznem!!! meg is vettem a Z1-et nagyon elegáns nagyon strapabíró egy kézzel is is simán tudok vele bármit csinálni

míg körülöttem az emberek mindig idegeskedtek mert sose ment mindig beaadt a samsung telegonjuk ELSŐ OK HOGY SONY

Mondta előttem valaki hogy a Sony designe-ja nem megfelelő mert mind ugyanúgy néz ki mint egy tégla.. ezen szó szerint

nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek.. a samsung kérem szépen a legelső okos telefon modelljétől a mostani legújabb s5-ig

ugyan azt a lehangoló designet kapta.. Egy nagy idétlen kocka gomb alul melette jobbról balról is egy-egy gomb lentről egy

keret fut a felsejéig ahol van egy csík speaker alatta a samsung felirattal.. hátuljáról nem is beszélve.. 2csik volt a

speaker és egy rus-nya kocka fényképező ami s4-ig mindig kéken fotózott minden színt túl élénkített és úgy un-reális képeket

készíthettünk vele.. EZAZ!! míg a SONY az Xperia X modelljei is teljesen különbözőek voltak és a mostaniak között is simán észrevehető

a különbség.. + az első sony xperia x10 minim olyan képeket csinált az 5 megapixelével hogy mindenkinek elált a lélegzete..

MÉG EGY OK HOGY SONY

az sem igaz hogy a sony a lista alján van.. sőt feljebb van mint a samsung

1-Apple 2-Sony 3-Samsung MÉG EGY OK HOGY SONY

a samsung telefon csak más cégek koppintásának az összessége..

sony-tól a vízállóságot, apple-től a szoftvert az ujjlenyomatot, lg-től a hőérzékelős meg az infrás hulyeségeket koppintotta le

és mikor feljelentették és megbirságolták nem rendesen kifizették és elnézéstkértek hanem 1 centesekbe fizették vissza.. milyen

dolog ez ??... MÉG EGY OK HOGY SONY

a samsung monte... az mivolt ?? menü úgy akadt mindha 95-s windowson akarnánk elindítani a Watch Doggs-ot..és az egész ugy volt

megoldva ... nem is volt megoldva.. mikor a monte kijott akkor volt az x10 -es sony én a sony-t

vettem unokatesóm a samsungot én 1 hét múlva mindennek dicsértem a sonyt unokatesóm meg azt kívánta hogy bárcsak soha ne

vette volna meg a montet.. ja és innen jut eszembe neki is már sony-ja van Tipo és az se tégla szóval jobb lenne először

tudatosulni arról hogy nem mind "tégla" és egyépként is nagyon szép a Sony "tégla" oldalán szép fémkerettel színkombinációkkal

és mindenel ami kell +1 ok hogy SONY

és az utolsó

mondatom hogy a z3-hoz már karóra is van.. ezek szerint a következő samsunghoz már adnak érinthető nyakörvet -.- EZ A TYAMTYUNG

2014. szept. 15. 10:53
 12/22 anonim ***** válasza:
16%
Lehetnél apples is,annyira elvakult vagy.
2014. szept. 15. 10:57
 13/22 anonim ***** válasza:
16%

"míg körülöttem az emberek mindig idegeskedtek mert sose ment mindig beaadt a samsung telegonjuk ELSŐ OK HOGY SONY" - elvakultsági szint 1,ha azt hiszed hogy a te telefonod vagy bármelyik android nem tud laggolni vagy fagyni

"Egy nagy idétlen kocka gomb alul melette jobbról balról is egy-egy gomb lentről egy

keret fut a felsejéig ahol van egy csík speaker alatta a samsung felirattal.. hátuljáról nem is beszélve.." - pont ez a dizájn jön be már több éve minden samsungosnak

"sony xperia x10 minim olyan képeket csinált az 5 megapixelével hogy mindenkinek elált a lélegzete..

MÉG EGY OK HOGY SONY" - valóban és mióta a sony különvált az ericssontól hanyatlik is erősen.

"az sem igaz hogy a sony a lista alján van.. sőt feljebb van mint a samsung

1-Apple 2-Sony 3-Samsung MÉG EGY OK HOGY SONY" - elvakultsági szint 2. A sony ez első 5 mobil gyártó között sincs benne nem hogy a második lenne. Olvass utána.

"a samsung telefon csak más cégek koppintásának az összessége..

sony-tól a vízállóságot, apple-től a szoftvert az ujjlenyomatot, lg-től a hőérzékelős meg az infrás hulyeségeket koppintotta le

és mikor feljelentették és megbirságolták nem rendesen kifizették és elnézéstkértek hanem 1 centesekbe fizették vissza.. milyen

dolog ez ??... MÉG EGY OK HOGY SONY" - megint csak tudatlan vagy mert pont hogy a samsungtól lopnak legtöbbet. Legtöbbet az apple. Ennek is olvass utána.

2014. szept. 15. 11:27
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

#11.Elvakultság lvl 999999.

Ha most annyira ráérnék leírhatnám ugyanezt csak a Samsunggal.De mivel idétlen bizonygatás nélkül is tisztábam vagyok hogy miért jobb a Samsung ezért nem írok regényt erröl.

2014. szept. 15. 12:36
 15/22 anonim ***** válasza:
50%

"elvakultsági szint 1,ha azt hiszed hogy a te telefonod vagy bármelyik android nem tud laggolni vagy fagyni"

Egy szóval sem írtam olyat hogy nem tud laggolni és befagyni de könyörgöm.. mikor nincs benne semilyen program gyári alaphelyzetben van akkor tutira nem fog neked laggolni csak a samsung.. montet megvette unokatesóm elindította és laggolt a menü erre adj magyarázatot

"ez a dizájn jön be már több éve minden samsungosnak"

akkor ugyanúgy leírhatnám hogy a tégla dizájn jön be minden sonysnak ?... DE NEM 8 ÉVE !!! hát hogy lehet minden telefonra ugyanazt a dizájn tenni ??? ez senkinek se jön be az égvilágon !!!!!

"valóban és mióta a sony különvált az ericssontól hanyatlik is erősen."

és még én nézzek utána ?? nem különvált te istenverte hanem a sony felvásárolta az Ericssont... [link]

"az sem igaz hogy a sony a lista alján van.. sőt feljebb van mint a samsung

"A sony ez első 5 mobil gyártó között sincs benne nem hogy a második lenne. Olvass utána."

várom a linket..

"megint csak tudatlan vagy mert pont hogy a samsungtól lopnak legtöbbet. Legtöbbet az apple. Ennek is olvass utána."

bocsi.. a nokiától is :) [link]

2014. szept. 15. 13:01
 16/22 anonim ***** válasza:
19%

A monte még csak nem is okostelefon te szerencsétlen. A dizájn meg mindenkinek bejön,hisz nem véletlenül a legeladottabb a világon. Az ericsson egy ma is létező cég.

"Samsung, Apple, Huawei a sorrend az okostelefonok piacán

2014. első negyedévében 281 millió darab oktostelefont értékesítettek világszerte, ami több is, kevesebb is a korábbiaknál.

2014. első negyedévében 281,5 millió darab oktostelefont értékesítettek a világon, a piacon pedig változatlanul a Samsung vezet, az Apple-t és a Huawei-t megelőzve. Az egy évvel korábbi negyedévhez képest nőtt, az előző negyedévhez képest viszont csökkent az okostelefonok világpiaci forgalma az idei első negyedévben, az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat felmérése szerint. Az első negyedévben a világpiacon, 28,6 százalékkal többet értékesítettek a 2013. első negyedévi 218,8 milliónál. A karácsonyi értékesítésekkel megemelt bázisú 2013.negyedik negyedévi 289,6 millióhoz képest viszont az eladások 2,8 százalékkal csökkentek. Az IDC 2014. első negyedévi forgalomra adott 267,2 milliós becslését az tényleges értékesítési szám 5,3 százalékkal múlta felül.

A mobiltelefon-értékesítések (az okostelefonokkal együtt) 3,9 százalékkal 448,6 millióra emelkedtek 2014. első negyedévében a 2013. első negyedévi 431,8 millióról, a tavaly negyedik negyedévi 492,8 milliótól azonban 9,0 százalékkal maradtak el. A karácsonyi ajándékozási láz alaposan felhúzza a mobilpiacot is.

2014. első negyedévében az okostelefonok 62,7 százalékát, egy évvel korábban 50,7 százalékát adták a teljes mobiltelefon-forgalomnak, ami jelentős elmozdulás. Az első negyedévben értékesített okostelefonok 40 százalékát Kínában adták el.

Az okostelefon-piacot változatlanul a Samsung vezetiu, bár eladásainak 22 százalékos növekedése ellenére is az első negyedévben 30,2 százalékra csökkent a piaci részesedése a tavalyi első negyedévi 31,9 százalékról. A Samsung 85 millió készüléket értékesített 2014. első negyedévében.

A rangsorban a második, az Apple "házi" rekordot állított be az idei első negyedévi eladásaival: első alkalommal értékesített egy negyedévben 40 milliónál több okostelefont, piaci részesedése ugyanakkor ezzel együtt is csökkent. Az Apple 43,7 millió okostelefont értékesített, 16,8 százalékkal többet, mint egy évvel korábban, piaci részesedése viszont 15,5 százalékra csökkent 17,1 százalékról.

A harmadik, a Huawei 13,7 millió készüléket értékesített, 47,3 százalékkal többet, mint egy évvel korábban, piaci részesedése pedig 4,3 százalékról 4,9 százalékra növekedett.

A Lenovo 12,9 millió készüléket adott el az idei első negyedévben, 63,3 százalékkal többet, mint egy évvel korábban, piaci részesedése ezzel párhuzamosan 3,6 százalékról 4,6 százalékra emelkedett.

Az LG 12,3 millió, az előző évinél 19,4 százalékkal több eladott készülékkel 4,4 százalékos piaci részesedést hasított ki magának, kisebbet az egy évvel korábbi 4,7 százaléknál.

Az összes többi gyártó együttesen 113,9 millió készüléket értékesített 2014. első negyedévében, 35,2 százalékkal többet, mint egy évvel korábban, együttes piaci részesedésük pedig 40,5 százalékra emelkedett 38,5 százalékról.

Az IDC prognózisa szerint az okostelefon-eladások 2014-ben egymilliárdról 19,3 százalékkal 1,2 milliárdra emelkedhetnek, a növekedés mértéke így elmarad majd a 2013-as 39,2 százaléktól.

(Napi, 2014. május 1.)"

2014. szept. 15. 13:15
 17/22 anonim ***** válasza:
6%
Jó látni ahogy vergődtök(vagyis leginkább a kedves sonystánk.:) Kedves Sony elvakult fan:megjegyezném hogy hiába vered magad a földhöz akkor sem fogunk Sonyt venni.;) Tudunk amit tudunk,tisztában vagyunk a telefonok képességeivel és ez alapján bizony a Samsung a tuti befutó.A kinézet meg erősen szubjektív.Nekem pl.nagyon tetszik.Mellesleg eddig még nem nagyon tudtad meggyőzően előadni magad,ugyanis 90%-ban csak a külsőségekkel jössz,meg azzal hogy valakitől azt hallottad hogy laggol.Ha trollkodni akarsz akkor érveid is legyenek,de normálisak,ne csak ilyen állítólag ez meg az.
2014. szept. 15. 16:57
 18/22 anonim ***** válasza:
13%
Ti samgyökerek akkor meg ráfogjátok hogy rossz modellt fogott ki, meg hogy nem rendeltetésszerűen használta, illetve hogy a samsung UI-ja alapból ilyen.
2014. szept. 15. 17:47
 19/22 A kérdező kommentje:

9mm:

Az ötödik nem az LG, hanem a Xiaomi!

2014. szept. 15. 18:11
 20/22 anonim ***** válasza:
50%
Aki samsungot vesz elcseszi ennyi pont
2014. szept. 17. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!