Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy iphone 6 Plus nagyon...

Egy iphone 6 Plus nagyon durván nézne ki egy női kézben?

Figyelt kérdés

Szeretnék új készüléket vásárolni, és már régi vágyam egy iphone. Szeretem a telefonokat, érdekelnek az operációs rendszerek, ez az egyik hobbim. (Sok ilyen cikket olvasok, érdekelnek az elektronikus eszközök - számítógépek, processzorok, telefonok, ps, xbox... ebből a szempontból picit fiús vagyok. :) )

Van némi fogalmam az iOS-ról, volt szerencsém hosszabb ideig használni egy iPad-et.

De, mint nő, nem nézne ki furcsán a kezemben egy ekkora telefon? Jelenleg egy 5 hüvelykes mobilt nyúzok, aminek imádom a gyönyörű érintőpaneljét.

Nekem nem a menőzés miatt kéne, szóval nem szempont, hogy az első vásárlók között legyek. Azon is gondolkodtam, hogy ha megérkezik az üzletekbe is, elmegyek, körbetaperolom és megkérdezem az eladót, hogy nem nézek-e ki úgy, mint egy dromedár balerinacipőben. (alacsony lány vagyok, törékeny típus.)

vagy hülyének nézne?

(nem vagyok gazdag - mielőtt valaki nekem esne. Semmi rossz szándék nincs a kérdésem mögött!)

2014. szept. 13. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván nem vagy gazdag, azért tudsz iphonet venni :D
2014. szept. 13. 17:48
 2/9 A kérdező kommentje:

Ez a hobbim, én erre gyűjtök. Nem veszek márkás ruhákat, erre teszem félre a pénzem egy részét. (Nyilván nem éhezem, de úgy gondolom, egy teljesen átlagos életszínvonalat tart fenn a családom.)

Tudom, új készüléket venni nem kifizetődő (mint a kocsiknál, esik az áruk...), de én élvezem. Vigyázok rájuk, így viszonylag normális áron el is tudom adni a "régi" telefonomat.

2014. szept. 13. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
43%

egy szaros iphone nehogy már gazdagság legyen, ember

fél havi fizu vagy kevesebb ha normális helyen dolgozol

nem ez a gazdagság szimbóluma

csak ebben az orbánisztánban ahol 80ezer a havi fizetés a fél országban

egyébként meg női kézhez minek vennél 6plus-t? miért nem elég a kisebbik? tepsifont a dinkák vesznek

2014. szept. 13. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:

így van utolsó...én is tanultam, és van egy közepesen jó fizetésem(nettó 210-230ezer között szokott lenni)...

egyébként szerintem ha szeretsz ilyesmikkel foglalkozni, akkor tökmind1, hiszen nem a kinézet miatt veszed. én az ilyen plázap*csáktól tudok agyfaszt kapni, akik két kézzel nyomogatják a galaxy note 2-3-jukat, hogy tükörbe lefotózzák magukat :D na az olyanoknál zavaró, de önmagában aki tud mit kezdeni a telefon méretével, az nem gáz.

2014. szept. 13. 18:52
 5/9 A kérdező kommentje:

Jogos a kérdés. :)

Igazából választhatnám a kisebb modellt is (hiszen elférne a kezemben...), de a Plus több mindent nyújt. És szeretem kipróbálni ezeket a dolgokat.

Azért tettem fel a kérdést, mert bár általában nem érdekelnek az emberek, de mégis nő lennék. Nem akarom, hogy le "hülye pi*ázzanak", hogy ilyenem van, miközben én tudom is használni. (És nem csak annyit tudok, róla, hogy "almaaa", hanem tisztában vagyok a kütyü belső tulajdonságaival is.)

2014. szept. 14. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:

annyival tud többet hogy a billentyűzet részletesebb

és hello

viszont használni nehezebb, kocsiban vezetés közben kifejezetten gond lenne vele bármit csinálni, táblagépnek jó

2014. szept. 14. 10:18
 7/9 pann02 válasza:
Szerintem egyáltalán nem néznél ki hülyén egy iphone 6 plus-al:) az egy jó telefon.nekem is már jo pár éve egy iphone az álmom,és most h kijön a 6/6 plus úgy döntöttem elkezdek gyûjteni hallgass más emberekre.ha te mar regota szeretnel egy olyat,akkor vegyel olyat:) az a lenyeg h neked tettszen.es meg ertesz is hozza,ugyhogy hamar meg tudod tanulni a kezeleset.
2014. szept. 14. 10:28
 8/9 pann02 válasza:
Ja bocsi azt akartam irni,hogy NE hallgass más emberekre! Ha te olyat szeretnél,akkor vegyél olyat.Fôleg ha már évek óta spórolsz rá.
2014. szept. 14. 10:36
 9/9 A kérdező kommentje:

Azért a plus többet tud... :)

+ 2 óra aksi, optikai képstabilizátor.... (de a tényleges dolgokat csak akkor tudjuk meg, ha kijönnek az első tesztek)

Hát, én vezetés közben nem igazán tervezek telefonálni... Szóval ott nem zavarna. (Élni jobban szeretek :D)

2014. szept. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!