Hogy lehet az hogy ilyen olcso az iphone 6t?
Figyelt kérdés
na tehat a hivatalos oldalon 649 dollárért lehet előrendelni,hűség nélkül,ez hogy lehet? [link] 2014. szept. 13. 11:19
1/7 anonim válasza:
Ha most jól számoltam,akkor ilyen 149-150.000 forint között van valahogy! Azért mert Amerikába a telefon értékét fizeted,Magyarországon még hozzájön a vám meg a többi hülyeség ami miatt majdnem 300.000 forintot fizetsz itthon!
2/7 anonim válasza:
Úgy lehet, hogy amit nézel, az az amerikai bolt, az ott lévő árak köszönőviszonyban sincsenek az európaival, a magyarországival meg pláne nem. Ami ott 649USD, az itt 649EUR, plusz ÁFA, plusz Artisjus adó, plusz a fene tudja, mi még. Így lesz itthon 200e felett...
3/7 anonim válasza:
az usa ár a helyi nettó ár, rájön még 8-15% adó, államtól függően
de még így is olcsó
rendeld meg kinti címre és onnan küldesd be, megérdemli ez a lehúzos ország hogy ne itt költsd el a pénzed
5/7 anonim válasza:
Akkor most egy kis matek és árfolyam kockázat.
A dollár jelenlegi deviza eladási árfolyama olyan 245Ft.
Tehát 649*245*1.3 (Kb 30% az adó az iPhoneokban, ÁFA meg artismajom adó meg minden) És máris kijön, hogy majdnem 207.000Ft. Viszont még belekalkulálják az esetleges árfolyamingadozást is, aztán lesz 220.000 a kezdő ár.
Kint meg a nettó árat látod adók nélkül.
Ennyi, röviden és tömören.
6/7 anonim válasza:
Az 220.000 kevés is amit írtam.
Szerintem itthon 230.000-ről fog indulni az i6.
7/7 anonim válasza:
148 ezer forint. Arra rájön a 12 ezer forint vám. 52 ezer forint áfa. Aztán az artisjus adó és a nyereség. Így előfizetéssel is 230 körül lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!