Új, Omnia egy töltéssel meddig bírja nálatok, ha mondjuk rádiót hallgattok rajta?
Figyelt kérdés
nincs egy hónapos az Omniám (i900), de ha zenét hallgatok rajta (mp3 vagy rádió mindegy), akkor max 3 óra alatt lemerül 100%-ról, ha csak stand by-ba van, akkor is egy éjszaka alatt lemegy 20-30%-ot. Ez normális? Ha nem, akkor gondolom nem a készüléknek, csak az akunak lehet baja és kicserélik, nem? Köszi!2010. jan. 19. 09:11
1/3 anonim válasza:
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy az akksi max 3 napig bírja, sőt ha nyúzod a filmnézéssel és zenehallgatással lecsökken ez az idő 3-5 órára. Ez van, fogadd el. Nekem is a tököm tele van, hogy mindenhol kell egy töltő hozzá, a gps az pedig 1,5 óra alatt, vagy akár még rövidebb idő alatt lezabálja az akksit:(
2/3 A kérdező kommentje:
hát kár, akkor be kell szerválnom pár pótakút, úgy látszik, köszi!
2010. jan. 19. 13:47
3/3 anonim válasza:
Szia!
Ha romot frissítesz rajta, igencsak megnöveled a használati időt.
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: [link]
Én is innen töltöttem és elég sokat nyúzom a készüléket, így is kibír 3 napot.
Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!