Melyik a most legjobb okostelefon?
Ha van még 1-2 hónap időd a döntésre akkor érdemes megvárni a Note 4-et, vagy a Huawei Ascend Mate 7-et(ha nem túl nagy neked a kijelzője).
Viszont ha nem akarsz várni, akkor az LG G3-at vagy Note 3-at ajánlanám.
Először is köszönöm szépen ezt a sok kimerítő választ. 9mm-volt már nexus 5-öm, de baromi gyenge az akkuja. Többieknek:
Gondolkodtam Note-ba, viszont utoljára egy S4-em volt, 2 problémám volt vele: nagyon kopott a széle(sosem ejtettem le és nem vertem oda semminek), második problémám a szoftvere volt, nagyon sokat laggolt, volt olyan hogy hajnali 3kor ujraindult mikor senki sem nyomogatta. Fennálnak még ezek a hibák?
Sony Xperia Z2 vagy Z3
Mindkettő nagyon ott van.
Esetleg még az LG G3 jöhet szóba, illetve talán még egy Asus telefon, mert azokról mostanában sok jót hallottam(sajnos nem tudok modellt írni)
Mind a Sony, mind az LG nagyon ott van üzemidejileg, kb 2-2,5 napot bírtak nálam átlagos használat mellett. Remelem tudtam segíteni :)
#8 vagyok.
A Z3-at még nem teszteltem, de kb egy jobban vízálló, szebb, és 0,2GHz-vel jobb processzorú telefonra lehet számítani. Majdnem ugyanaz a 2 telefon. Szóval szerintem azzal sem lesznek gondok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!