Nektek hogy tetszik az iPhone 6 illetve az iPhone 6 Plus?
Komolyan mondom, nevetséges, hogy úgy irányítják az embereket, akár csak a birkákat. Egy alma logóval!
A sok rajongó, meg a több százezres telefon... Van az alkoholizmus, ez appleizmus. Hányingerem van az ilyenektől.
Pontozzatok le, ha jobban érzitek magatokat, de ezt nem csak én látom így.
olyan mint egy samsung kinézetre. a plus túl nagy, nincs a külsejében semmi eredeti. én csak ennyiről tudok véleményt mondani, nem tudom,hogy milyen szoftverújításai vannak.
A legszebb telefon eddig amit kitalálhattak az az Iphone 5S asztroszürke, gondoltam csinosítják egy kicsit...
de nem így lett. majd utánanézek a tudásának és ha jobb akkor elképzelhető,hogy megveszem, de ha nem különösebben akkor egy samsung-apple-t nem veszek... nem szeretem a samsungot.
Szerintem az iphone 6 lett az eddigi legjobb iphone, nagyon bejön ez a kézbe simuló dizájn, meg végre emberi méretű lett a kijelző, majd ha lejjebb megy az ára egy év múlva talán be is ruházok rá
Akik fikázzák a nagyobb kijelzőt, régen én is így voltam vele, most egy 5colos s4-em van, és a büdös életbe nem váltanék vissza egy kis 4 colos szarra, nem is értem hogy voltam képes használni előtte:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!