Iphone 6 vagy Samsung Galaxy S5?
Azt érdekelne,hogy melyik a jobb,melyik éri meg jobban és,hogy melyik az erősebb ?
Eközött a két telefon között vacilálok és nem tudom,hogy melyik vegyem meg ?
Mert nem tudom eldönteni,hogy melyik telefon a "jobb".
És ezért kérem a segítségeteket,hogy szerintetek melyik jobb közülük és miért ?
(De kérlek ezektől a hozzászólásoktól mit pl.A Iphone a király a S5 Sz@ar léci kíméljetek)
Ésszerű és normális érveket mondjatok léci..
Mert sajnos szerintem mind 2 telefon nagyon király csak az Iphone egy kicsivel drágább és nem tudom,hogy megéri-e megfizetni ezt az árat vagy,hogy miért ilyen drága ?
Köszi
Annyiból mindenképpen a Samsung a jobb, hogy az még pár hónapig nem lehet kapni Magyarországon az Iphone 6-ot.
Egyébként két verzió jött ki belőle, nem tudom te melyikre is gondolsz.
ha nem érted hogy miért drágább az iphone
akkor a samsungot vedd
Ez kb a 9.000.000.000.000.000-ik kérdés az Android vs iOS vitával kapcsolatban. Döntsd el melyik rendszert szereted jobban, aztán dönts. Amúgy az én szemembe egyik sem egy nyerő telefon.
Samsung: anyaghasználat, és f*s szoftver
iPhone 6: kinézet, és hardver(lehet vitázni , de tényleg elég elmaradott: pl akksiban)
Iphonejobb, samsung most még jó de idővel elkezd akadozni meg hasonló finomságok, iphonera meg mindent optimalizalnak, ezt sajnos androidra lehetetlen megcsinálni a sok készülék miatt.
Úgyhogy sztem az iphonet vedd ha egy megbízható gyors telefont szeretnél amit évekig is használhatsz akár, és jól tartja az árát ha később lecseréled és eladod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!