Melyik telefon a jobb? Iphone 5s vagy s3
Figyelt kérdés
Melyiket erdemesebb venni?2014. szept. 11. 21:32
1/7 anonim válasza:
Az iphone árából veszel kettő s3-mat,de még igy is s3-mat vennék,mert nekem fontos a testreszabhatóság és a szabadság.
2/7 anonim válasza:
Felesleges flame keltő kérdés, ha iOS-t szereted Apple-t veszed, ha androidot akkor az S3-at. Kérdés megválaszolva
3/7 anonim válasza:
5s. A testre szabhatóságot, feldughatod a seggedbe, ha percenként lefagy a telefon
4/7 anonim válasza:
Nem egy kategória, esetleg 4s vs s3 , vagy 5s vs s5.
Ép mindegy , mindket rendszert lattam lagolni.
Most Windows phonet hasznalok, eddig minden rendben vele, se lag se fagyas
5/7 anonim válasza:
s3-at vegyél, megérdemled a troll kérdésed miatt
6/7 anonim válasza:
Az S3 az iPhone 5-tel van "párban".Azok közül természetesen az S3 jobb de az 5s az már egy jóval fejlettebb kategória.Az S4-S5-tel van partiban.
7/7 anonim válasza:
Egyértelműen 5s. Alapvetően nem is egy kategóriában vannak.
Iohonera minden optimalizálva van úgy hogy ha venni akarsz akkor 5s-t vegyél semmiképpen se s3at mert lehet egy ideig jó de egy két hónap után elkezd akadozni meg lefagyni.
Remélem segitettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!