Ipad mini letiltás? Többi lent.
Figyelt kérdés
beállitottam egy jelkódot a feloldáshoz az IPadMini-men és mikor ujra fel akartam oldani elfelejtettem és elég sokszor elcsesztem a kódot én hülye... a végén már azt irta ki: IPad letiltva ujrabrobálkozás 60 perc mulva.. most ezt várom ki éppen. szerintetek mit lehet csinálni ha nem jut eszembe a kód a szerelőn kivül valami trükk nincs?
LÉCCI AKI TUD VALAMI MEGOLDÁST SEGÍTSEN SÜRGŐS!!!
hasznos válaszokat elöre is köszönöm. :)
2014. szept. 10. 18:33
1/4 anonim válasza:
add vissza a gazdajanak . sz.tem mar keresi
2/4 A kérdező kommentje:
ez a sajátom én kaptam és elfelejtettem a kódot te nyagyonnyomi
2014. szept. 10. 19:20
3/4 anonim válasza:
csinálj restore-t...ha tényleg a tiéd, akkor a saját apple id-det, és jelszavát kérni fogja...:D anélkül úgysem tudnád újraaktiválni, és semmire nem tudod használni :D
4/4 A kérdező kommentje:
hogy kell a restore-t?
2014. szept. 10. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!