Mi a véleményetek Concorde smartphone 5500 telefonról?
Figyelt kérdés
Sony xperia M2 és Concorde smartphone 5500 közül szeretnék választani, de nem tudok, segítsetek!
Ha nem ez a kettő akkor: Olyan kéne ami nagy képernyőjű, vékony, flip tokos(kinyitom akkor feloldódik), gombja érintősek, Androidja 4.3 vagy jobb(csak android érdekel)! Válaszotok előre is köszönöm! :)
2014. szept. 10. 17:55
1/21 anonim válasza:
A kettő közül egyértelműen Sony. De ha kevesebbet akarsz költeni akkor ConCorde
2/21 anonim válasza:
A concorde egy béna papírnehezék, egy Galaxy Pocket-tel is jobban jársz.
3/21 anonim válasza:
ilyen concorde meg más alig ismert gyártóktól ne vegyél telefont....a két gyártó nagyon messze áll egymástól. szóval csak az m2, viszont nézd meg még az lg g2 minit.
4/21 anonim válasza:
Ezt te se gondoltad komolyan Samsung-huszár, ugye?
5/21 anonim válasza:
Komolyan gondoltam és ahelyett hogy ittvosztod az észt inkább ásd el magad jó mélyre!!!
6/21 anonim válasza:
nekem van 5500, szerintem nagyon jó, az m2 teljesen más, drágább de szarabb, nem kell félni a concorde-tól, a xperia belseje kb ugyanaz és kb ugyanott készül, csak megfizettetik veled a nevet meg a reklámot
8/21 anonim válasza:
"az m2 teljesen más, drágább de szarabb"
Hogyne.
"a xperia belseje kb ugyanaz és kb ugyanott készül"
Jó isten...
9/21 anonim válasza:
Nem kéne a hulladekot a jó telefonhoz hasonlítani.
10/21 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja, hogy a ConCorde szar telefonokat csinál, annak volt ilyen márkájú készülék a kezében?
2014. szept. 11. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!