IPhone 6-ok $199 és $499 között lesznek kaphatóak az Egyesült Államokban 2 éves hűségnyilatkozattal, de mit jelent ez?
A kérdésem arra vonatkozik, hogy az oké, hogy 2 éves hűségnyilatkozatot kell vállalni, na de havi mekkora kiadással? Nem mindegy, hogy havi 20 vagy havi 100 dollár az előfizetési díj.
Sosem értettem ezeket a számokat, amikor megadja az Apple, hogy mennyi lesz az ár 2 éves hűségnyilatkozattal, aztán lehet, hogy az egyiknél 50 dollár lesz a telefon, de havi 200 az előfizetés, a másiknál meg ugyanez 450 dollár, de havi 30 dollár az előfizetés.
Most ez, hogy van?
Hagyd rá az apple-t inkább vegyél egy közép-felső kategoriás andridos telót.
Pl:Lenovo Vibe Z2 Pro (ez már böven a felsőkategória olcsobban sokkal mint az iphone.
akárhogy is térítitek...én iOS után váltottam WP-re, névszerint egy Lumia 1020-ra...és ha nem lenne olyan fontos nekem a kamera, rég visszaváltottam volna iPhone-ra...lehet, hogy drága, de el is tudod adni...most itt vagyok a lumiámmal, használtan 110ért megvettem, és már jó, ha 75-öt kapok érte...pedig még fél éve se használom...másrészt meg senki nem kérdezte, hogy milyen androidos vagy wp-s telefont vegyen, nem tom mi a p*csáért kell állandóan elterelni a témát...
kérdésre válaszolva, igen, sajnos ez a Magyar valóság...lehet, sokan belemennek, hogy hú de olcsó kinn az ájfon, de lássuk be, ha jól körüljárjuk, és tényleg számolunk azzal, hogy 2 év hűséggel annyi, akkor is olcsóbb...
pár hete én is néztem, hogy itthon egy 5S-t kb 98ezer alatt nem tudsz kihozni...és persze 20ezres havidíjjal...ezzel szemben at&t hozzádvágja 25ezerért, 15ezres havidíjú csomagban...és persze azért a 15 ezerért az at&t még szolgáltatást is nyújt...nem úgy mint itthon a telekom, ami leszarja az ügyfeleit, ha hiba van, ellenben ha nem fizet, akkor egyből jönnek a szankciók...
Tényleg nem kell téríteni, mert nagyjából ismerem a telefonokat.
Samsung Galaxy S4-esem van jelenleg, de már nagyon régóta tervezem a váltást iPhone-ra csak a nagyon apró kijelző miatt nem tettem eddig (tudom a hardcore Apple fanoknak a 3,5-ős kijelző az Isten, majd meglátjuk mit mondanak 3-4 év múlva amikor már csak múzeumban fognak olyannal találkozni).
Van egy iPad-em, amit nagyon szeretek és ehhez szeretném az iPhone 6 Plus-t és a kérdést azért tettem fel, hogy nagyjából be tudjam lőni az árát, de nem hazai, hanem valamelyik Brit előfizetéssel.
Azonban a kérdésemre nem kaptam teljesen kielégítő választ, de akkor kérdezem egyszerűbben:
Sima iPhone 6 16GB-os változatát 199 dollárért csak az ottani lehető legnagyobb havi díjért lehet elhozni, vagy a legalacsonyabbért (gondolom nem) vagy a teljesen közép van belőle, vagy mi a fenére vonatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!