Claas2010 kérdése:
Sony Xperi Sp-t vagy a Samsung Galaxy Express-t? És miért? Az Sp-ről hallotam, hogy tft kijelzős! Mennyi valóság alapja van annak, hogy szar a wifije a SP-nek? :D
Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 00:18
1/10 anonim válasza:
A wifije tényleg rossz de amúgy jobb mint az Express.
2/10 anonim válasza:
Egyértelműen SP! És haggyuk már ezt az "ezt meg azt hallottam" hülyeséget
3/10 Koplárovics Béci válasza:
Az SP tényleg TFT kijelzős. Viszont ettől még elég jó a képe. A wifivel még nem volt gondom.
4/10 anonim válasza:
Sok más tulajnak viszont igen.
5/10 anonim válasza:
Sony-t ne vegyél semmi pénzért...
Eddig a Sony termékeim nem bírták sokáig (pár hónap), pedig vigyáztam rájuk.
Minden baja lett magától, de már másoktól is hallottam, hogy ilyen problémájuk volt a Sony-val.
6/10 anonim válasza:
Samsungosoktòl ilyet nem szoktunk olvasni.
7/10 anonim válasza:
Nem annyit mint a Sonyról hanem duplaannyit!!!!!
8/10 anonim válasza:
Xperia sp. Elárulok egy titkot: az express is tft-s. De ez miért baj?mindkettőnek jó a kijelzője, leszámítva az express felbontását. A sony wifi-je tényleg nem a legjobb. A 4.3-mal erősebb lett, de még mindig ledob néha.
9/10 anonim válasza:
A 4.3-al a telefont dobod le de nagyon gyorsan.
10/10 anonim válasza:
Miért dobnám? Nincs vele semmi bajom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!