T-mobilban független telefonokat adnak?
#10: A feltételezés, hogy te voltál, részemről nem hangzott el, de megfordult a fejemben, más meg talán egyértelműnek is vette. Tévedett, tévedtem. Mea culpa. :D
Ha nem te, akkor a sima "piros kéz trollok".
Megvan ez a fajta itt, aki nem szól hozzá semmihez, mert megvédhető véleménye nincs, csak osztja a pirosakat.
Vannak pl. "ájfónb*zik", akik végigpirosoznak minden, androidról pozitívan nyilatkozó kommentet. Meg persze vannak android- és WP-fanatikusok, akik ugyanezt csinálják almás topikokkal.
A hülyék eltiltására nehéz jó szabályzást csinálni, az irtásukat meg tiltja az etika meg a Greenpeace. :)
első:
na ezt képzeld el:
kinyitottam a bootlodert
a Sony hivatalos módszerével, ami csak független telókon megy
ajánlom neked a mobilarena Xperia m fórumát
"bp1985", nekem elég ez a név.
A gyomrom felfordul a név láttán is
Az, hogy megaszondja a kérdezőnek, amit az első válaszában, ez egy ÁLLAT és a legfőbb XPERIA utáló.
Az ilyen menjen és nyalja a samu és a HTC seggét, főleg azután, hogy eröspaprikát zabáltak
bp1985 #10
Nem szavazol?
Nem a k. anyád, azt nem szavazol, már bocs.
Ha nincs igazad, elfogynak az érvek? És marad a gombnyomkodás?
1985 a születési éved? 29 évesen ez legyen a legnagyobb gondod. Eddig azt hittem, hogy ezeket a gombokat a tinik használják, ahogy fentebb írták.
Tudod én vagyok aki ismerlek a "van egy htc-m és samsung a családban" és akkor is utáltad a sony "ericsson"-t"
"kinyitottam a bootlodert a Sony hivatalos módszerével, ami csak független telókon megy"
Csak kis korrekcióként, a függetlenséggel csak annyi az összefüggés, hogy sok (nem mindegyik) szolgáltató a simlockos készülékeken letiltja a BL nyitást, maga a Sony nem.
Így az igaz, hogy a független készülékek nyithatóak, de az nem feltétlenül, hogy a függő készülék nem. Ez két külön dolog.
Németországban van vagy hat (vagy még több) mobilszolgáltató, ebből, ha jól tudom, a Telekom, Az O2 és a Vodafone tiltja le a BL nyitást, a többi részben igen, részben nem, próbáltam rákeresni pontosan, de most hirtelen nem találok biztos forrást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!