Iphone S4 vagy Samsung Galaxy S3?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt még okostelefonom, ezért kérem a ti segítségeteket. Melyik a jobb, minden téren érdekel, mert árban szinte úgyanannyi mindkettő.2014. szept. 8. 06:52
2/7 anonim válasza:
Egyértelműen inkább a Samsung: hardveresen erősebb, szoftveresen az Android nem annyira korlátozott, ráadásul az iPhone árának 70%-ában az Apple márkanevet kell megfizetni, a Samsung ára viszont sokkal közelebb áll a tudásához, tehát ár-érték arányban is megéri! Samsung!
Ja, és az iPhone az nem S4, hanem 4S ! :D
3/7 anonim válasza:
Samu. Bár egy S4 Mini jobban megéri
4/7 anonim válasza:
Az iPhone szoftveresen messze a fosszung felett áll, ráadásul az S3 már elég régi ahhoz, hogy pár hét után akadjon, de az iPhone esetében még nem találkoztam ilyen problémával.
5/7 anonim válasza:
:D :D :D Na, vagy az #1-es, vagy a #4-es megint totál lepontozott, még ha valódiak is az érveim. (Még kék kéz se, hanem egyből piros, mert nem iPhone)
Pont ezekről a szánalmas iPhone-b#zikról kérdeztem itt épp nemrég! :D
6/7 anonim válasza:
Az iPhone 4s a Galaxy S2-vel van pariban.S3 nem kicsit jobb.Bár érdemesebb vagy a Neo vagy az LTE változatát megvenni a simát már nem annyira.
7/7 anonim válasza:
Mert közismert hogy a samsungoknak olyan rohadt jó ára van, és hogy a híres fanatikusaik egyáltalán nincsenek elfogulva az apple fanok ellen. Ha érdekel, mindekettőtöknek kék kezet adtam, mégpedig mert volt igazságtartalma. Kiemelném a TARTALMA szót, ugyanis fontos megjegyezni, hogy nem teljesen volt igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!